Au aparut deja primele imagini oficiale. Cum arata noua Honda Civic Type R

Au aparut deja primele imagini oficiale. Cum arata noua Honda Civic Type R
  • Primele imagini oficiale ale noului Civic Type R au scapat pe internet
  • Hot-hatch-ul japonez pastreaza agresivitatea conceptului prezentat anul trecut
  • Propulsia va fi asigurata in continuare de o motorizare turbo de doi litri
Distribuie pe Facebook

Primele imagini ale noului Civic Type R au ajuns pe internet cu doar cateva zile inaintea debutului oficial pregatit de Honda pentru editia din acest an a evenimentului Geneva International Motor Show 2017.

Chiar daca a mai ramas o singura zi pana cand Honda o va aduce in fata jurnalistilor sositi in Elvetia pentru zilele de presa ale Salonului Auto de la Geneva, internetul nu mai are rabdare si scoate la lumina inca de astazi primele fotografii oficiale ale noului Civic Type R.

In mod surprinzator, hot-hatch-ul japonez pastreaza cele mai multe dintre elementele agresiv stilizate ale conceptului cu acelasi nume prezentat exact cu un an in urma, printre care si evacuarea tripla incorporata central la nivelul spoilerului spate.

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici fantele de aer supradimensionate, capota ventilata a motorului sau eleronul urias din dotarea portbagajului, toate aceste detalii transformand noua Honda Civic Type R intr-o aparitie imposibil de trecut cu vederea la semafor (sau nu).

Ramane acum de vazut care vor fi principalele atractii ale departamentului interior, cele doua fotografii oficiale ajunse pe internet in weekend-ul ce tocmai s-a incheiat scotand la inveala doar scaunele de tip scoica ale hot-hatch-ului japonez.

Tot la capitolul mistere inca nerezolvate putem trece, de asemenea, si specificatiile exacte ale noului Civic Type R, cu mentiunea ca oficialii Honda au confirmat anterior ca propulsia va fi asigurata in continuare de o motorizare turbo cu capacitate cilindrica de doi litri.

De asemenea, pentru cei care sperau ca hot-hatch-ul japonez va urma exemplul modelului Ford Focus RS si va inlocui sistemul de tractiune fata caracteristic generatiei anterior cu tehnologia 4x4, ei bine... nu au niciun motiv de bucurie.

Asemeni predecesoarei, noua Honda Civic Type R va fi livrata la pachet alaturi de FWD si, cel mai probabil, o singura optiune la nivel de transmisie - o manuala cu sase trepte, astfel ca Volkswagen Golf ar putea ramane singura optiunie disponibila si intr-o versiune DCT.

Honda Civic Type R - Primele poze

Honda Civic Type R - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Martie 2017