Au aparut primele informatii despre Golf 8. Uite cand se lanseaza masina germana

Au aparut primele informatii despre Golf 8. Uite cand se lanseaza masina germana
  • Urmatoarea generatie a modelului Volkswagen Golf debuteaza oficial in anul 2019
  • Viitoarea compacta a producatorului german de automobile va adopta o versiune imbunatatita a platformei MQB
  • Noua masina este asteptata in showroom-uri alaturi de o gama variata de motorizari
Distribuie pe Facebook

Primele informatii oficiale cu privire la urmatoarea generatie a modelului Volkswagen Golf au ajuns in presa de specialitate din Marea Britanie.

Conform publicatiei Auto Express, viitoarea compacta a producatorului german de automobile va debuta in premiera mondiala cu ocazia editia din 2019 a Salonului International de la Frankfurt.

Noua masina va fi construita pe o versiune imbunatatita a platformei modulare MQB si va cantari cu pana la 70 de kilograme mai putin decat in prezent, potrivit sursei anterior mentionate.

Din punct de vedere estetic, urmatoarea generatie a modelului Volkswagen Golf va miza pe o evolutie la nivel de exterior, modificarile radicale fiind pastrate pentru departamentul interior.

La nivel de motorizari, trebuie mentionat ca inclusiv viitoarea compacta a producatorului german de automobile va dispune de unitati turbo pe benzina si motorina, cu trei sau patru cilindri.

Asemeni variantei actuale, noua masina va fi disponibila la vanzare, totodata, si intr-o configuratie plug-in hybrid, in timp ce sistemul de propulsie complet electric va disparea din peisaj.

Urmatoarea generatie a modelului Volkswagen Golf va oferi si de-aceasta data doua optiuni de inalta performanta - atat un GTI, cat si un R, mai puternice si mai rapide ca oricand.

Viitoarea compacta a producatorului german de automobile va fi lansata pe piata in anul 2019, alaturi de mult anticipata linie de produse complet electrice, comercializate sub denumirea I.D.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 August 2017