Au crezut ca au in fata noul Leon, dar s-au inselat amarnic...

  • SEAT a lansat noul Ibiza la Geneva
  • Modelul spaniol seamana izbitor cu Leon
  • Gama de motorizari ofera pana la 150 CP
Distribuie pe Facebook

Cea de-a cincea generatie a modelului SEAT Ibiza, lansata de curand la Geneva, seamana izbitor cu versiunea imbunatatita a compactei spaniole.

Primul automobil din cadrul Grupului Volkswagen care foloseste platforma modulara MQB A0 a fost prezentat in fata publiculului larg.

Noul SEAT Ibiza, caci el reprezinta subiectul principal al acestui material, ofera un ampatament cu 95 mm mai mare decat predecesorul sau.

De asemenea, cea de-a cincea generatie a modelului spaniol de clasa compacta se mai lauda si cu o capacitate a portbagajului de 355 litri.

SEAT Ibiza - Poze reale

SEAT Ibiza - Poze reale

Surprize placute privind primul automobil din cadrul Grupului VW care foloseste platforma modulara MQB A0 avem si la nivelul motorizarilor.

Aici, noul SEAT Ibiza impresioneaza in special prin unitatea 1.5 TSI EVO de 150 de cai putere, imprumutata de la proaspat lansatul Golf Facelift.

Cea de-a cincea generatie a modelului spaniol de clasa compacta mai anunta si un 1.0 TSI de 95 sau 115 CP, dar si un 1.6 TDI cu 80, 95 ori 110 CP.

In functie de alegerea clientului, primul automobil din cadrul Grupului VW care foloseste platforma modulara MQB A0 vine cu o cutie manuala sau DSG.

SEAT Ibiza - Poze reale

SEAT Ibiza - Poze reale

La final, noul SEAT Ibiza isi va intampina cumparatorii inclusiv alaturi de o sumedenie de tehnologii de ultima ora, precum farurile Full-LED, daca vrei.

Generatia cu numarul cinci a modelului spaniol de clasa compacta dispune, de asemenea, si de un ecran tactil cu diagonala de pana la opt inch.

Vestile bune continua cu camera pentru marsarier in cazul primului automobil din cadrul Grupului VW care foloseste platforma modulara MQB A0.

Franarea autonoma de urgenta, pilotul automat adaptiv sau incarcarea wireless completeaza lista atractiilor principale ce caracterizeaza noul SEAT Ibiza.

SEAT Ibiza - Poze reale

SEAT Ibiza - Poze reale

SEAT Ibiza - Poze reale

SEAT Ibiza - Poze reale

SEAT Ibiza - Poze reale

SEAT Ibiza - Poze reale

Sursa Foto: http://www.motor1.com/news/138304/2017-seat-ibiza-geneva-debut/Motor1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze SEAT Ibiza - Poze reale
mai multe