Au facut-o sa arate ca o vila de lux, apoi i-au montat roti si volan. Piesa de rezistenta e TV-ul de 50 inch

Au facut-o sa arate ca o vila de lux, apoi i-au montat roti si volan. Piesa de rezistenta e TV-ul de 50 inch
  • Se numeste Jayco Embark Luxury si porneste de la 290.000 dolari
  • Casa pe roti gazduieste in living un TV de 50 inch
  • Pasagerii sunt intampinati inclusiv alaturi de frigider sau dus
Distribuie pe Facebook

Pentru 300.000 de dolari poti avea propria ta vila de lux la munte sau la mare ori, daca iti place sa descoperi noi locuri, ai putea incerca la fel de bine... o casa pe roti.

Se numeste Jayco Embark Luxury, a debutat recent la un targ de specialitate organizat in Florida si porneste de la 290.000 de dolari. Aceasta casa... uneori departe de casa are la baza un sasiu Spartan K1 si foloseste o motorizare diesel de timp Cummins, cu 360 CP sub capota.

Nimeni nu vrea sa auda insa de specificatii tehnice atunci cand discutia are ca subiect principal altceva decat o sportiva de la Porsche, Ferrari sau Lamborghini, astfel ca vom trece direct la detaliile care ar trebui sa atraga atentia potentialilor cumparatori. Si incepem cu TV-ul de 50 inch din living.

De altfel, pasagerii pot lua in orice momente pauza de la filmul pe care il savureaza de pe fotoliile imbracate in piele si gati ceva la cuptorul instalat de americani. Au chiar si o chiuveta la care sa spele inainte ingredientele pastrate la rece de frigiderul Whirlpool din apropiere...

Odata ajunsa la destinatie, familia care a investit 290.000 de dolari in acest Jayco Embark Luxury are de ales intre o camera de hotel si a innopta in casa lor mobila. Care, asa cum era de asteptat, ofera si un dormitor cu pat de dimensiuni generoase, TV de "numai" 32 inch si chiar garderoba.

Exista si o baie cu toaleta, plus cabina de dush, iar clientii mai pretentiosi pot opta si pentru o masina de spalat si uscator de rufe. Tot la capitolul optionale disponibile mai putem bifa, de asemenea, chiar si un semineu - o dotare prea putin bagata in seama de industria auto.

La final, daca ar mai trebui ceva spus despre aceasta casa pe roti, acel lucru ar fi ca invitatii nu se vor certa cu siguranta pe telecomanda. Pe langa TV-urile de la interior, despre care scriam cateva randuri mai sus, americanii au mai instalat un display si la exterior, de-aceasta data cu diagonala de 39 inch.

Jayco Embark Luxury

Jayco Embark Luxury

Jayco Embark Luxury

Jayco Embark Luxury

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Jayco Embark Luxury
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Ianuarie 2018