Au facut publice primele imagini OFICIALE. Uite cum arata noua generatie Jeep Wrangler

Au facut publice primele imagini OFICIALE. Uite cum arata noua generatie Jeep Wrangler
  • Jeep a publicat primele imagini oficiale cu noul Wrangler
  • Designerii au pastrat reteta traditionala
  • Gama de motorizari va fi compusa din motoare eficiente avansate
Distribuie pe Facebook

Constructorul american de automobile a publicat primele imagini oficiale cu noua generatie Wrangler. Celebrul model are un design modern care nu-l indeparteaza prea mult de reteta traditionala si beneficiaza de numeroase sisteme de asistenta.

Americanii de la Jeep au prezentat in premiera modelul Wrangler in 1986, cu ocazia Salonului Auto de la Chicago. Celebrul off-roader a primit un facelift in 1996, iar 10 ani mai tarziu, echipa de creatie a redesenat complet caroseria, fara a schimba insa prea mult forma originala devenita intre timp un simbol.

2018 Jeep Wrangler

Acum, brand-ul detinut de gigantul FCA pregateste o noua generatie Wrangler, iar primele imagini ale acesteia tocmai ce au fost publicate pe internet. Deloc o noutate, designerii au ales sa pastreze reteta traditionala, pe care insa au condimentat-o cu cateva elemente moderne de design.

Oficialii au fost destul de saraci in declaratii, insa au mentionat totusi ca noul Wrangler vine cu mai multe sisteme de asistenta si tehnologie din plin, in comparatie cu predecesorii sai, dar si ca soferul si pasagerii se vor bucura de mai mult spatiu.

2018 Jeep Wrangler

Cat despre gama de motorizari, aceasta ramane deocamdata necunoscuta. Oficial, stim ca va fi compusa din "motoare eficiente avansate", insa neoficial unele voci sustin ca ar fi vorba de doua unitati pe benzina, de 2.0 litri cu patru cilindri si un V6 de 3.6 litri, si de un agregat turbo diesel V6 de 3.0 litri.

Fiind vorba despre un off-roader prin excelenta, tractiunea integrala va fi oferita in standard, iar clientii vor putea opta pentru o transmisie automata cu opt rapoarte.

2018 Jeep Wrangler

Constructorul american va publica mai multe imagini dar si informatii oficiale pe 29 noiembrie, atunci cand noua generatie Jeep Wrangler este asteptata sa debuteze cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 1 Noiembrie 2017