Au folosit-o la filmarile productiei Need for Speed, iar acum o scot la vanzare. Sub capota se ascunde un motor V8 de 5.0 litri

Au folosit-o la filmarile productiei Need for Speed, iar acum o scot la vanzare. Sub capota se ascunde un motor V8 de 5.0 litri
  • Se vinde una dintre masinile folosite la filmarile productiei Need for Speed
  • Acest Ford Mustang model 2013 ascunde sub capota un V8 de 5.0 litri
  • Muscle car-ul american se bucura de mai multe modificari marca Saleen
Distribuie pe Facebook

Unul dintre automobilele folosite la filmarile productiei Need for Speed, lansata in cinematografele din intreaga lume la inceputul primaverii anului 2014, va fi scoasa duminica aceasta la vanzare, in cadrul unei licitatii organizate de casa Barrett-Jackson.

Vorbim, mai precis, despre un Ford Mustang model 2013, modificat de specialistii Saleen pentru a putea tine pasul cu masinile din filmul care i-a avut ca protagonisti principali pe actorii Aaron Paul si Dominic Cooper.

Printre cele mai notabile imbunatatiri aduse muscle car-ului de origine americana se numara si un sistem de supraalimentare cu compresor mecanic, care creste puterea maxima a motorului V8 de 5.0 litri ascuns sub capota pana la... o valoare nespecificata in anunt.

Cert este ca, in ton cu surplusul de cai putere, acelasi Ford Mustang folosit la filmarile productiei Need for Speed a mai primit si un nou sistem de franare, cu discuri care masoara pana la 14 inch.

Totodata, mai spun cei de la Barrett-Jackson, respectivul exemplar al muscle car-ului de origine americana mai dispune si de o cutie manuala cu rapoarte modificate, de un roll-cage realizat special pentru acest automobil, dar si o instalatie audio marca Shaker.

Intr-un final, acest Ford Mustang model 2013 difera de modelul standard si prin cateva elemente aditionale montate la nivelul partii posterioare, care au rolul de a... gazdui echipamentul de filmare, evident.

De fapt, daca privim mai atent catre automobilul american folosit la filmarile productiei Need for Speed, nici scaunele Corbeau - livrate la pachet alaturi de centuri de siguranta de tip ham, nu reprezinta intocmai o dotare de fabrica, ci au fost montate ulterior.

La acest moment, nu exista niciun fel de informatie cu privire la valoarea masinii scoase la vanzare de casa de licitatii Barrett-Jackson, insa ziua de duminica ne va lamuri cu privire la aspectul respectiv.

Ford Mustang camera car

Ford Mustang camera car

Ford Mustang camera car

Ford Mustang camera car

Ford Mustang camera car

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Ford Mustang camera car
mai multe