Au fost pasageri in noul Mercedes CLS si au aflat totul despre masina germana

Au fost pasageri in noul Mercedes CLS si au aflat totul despre masina germana
  • Noul Mercedes CLS va debuta oficial luna viitoare
  • Automobilul german va fi construit pe platforma de E-Class
  • Gama de motorizari va proveni de la modelul S-Class
Distribuie pe Facebook

Cand se lanseaza si, totodata, cum va arata - cel putin din punct de vedere tehnic, urmatoarea generatie a coupe-ului cu patru usi din Stuttgart, ei bine... aflam chiar din urmatorul material.

Este toamna anului 2010, iar Salonul Auto de la Paris se afla in plina desfasurare. Vizitatorii prezenti la fata locului sunt intampinati de zeci de premiere mondiale, printre care si actualul Mercedes CLS.

Construit in continuare pe platforma modelului E-Class, coupe-ul cu patru usi al companiei germane este mai spatios si mai aratos decat predecesorul sau. Imbunatatirile continua la nivelul gamei de motorizari.

Mercedes CLS - Primele poze

Mercedes CLS - Primele poze

Aproximativ 48 de luni mai tarziu de la premiera sa mondiala, actualul Mercedes CLS primeste un binemeritat facelift. Care, la randul lui, aduce mai multe noutati atat la nivel tehnic, cat si la nivel estetic.

In prezent, coupe-ul cu patru usi al companiei germane se apropie rapid de sfarsitul carierei sale. Potrivit publicatiei Autocar, urmatoarea generatie va fi prezentata oficial chiar luna viitoare, la LA Auto Show.

Jurnalistii britanici au aflat aceasta informatie cu ocazia unei scurte plimbari pe scaunul din dreapta al noului Mercedes CLS. Automobil care, ca si pana acum de altfel, va fi produs pe platforma lui E-Class.

Gama de motorizari si tehnologiile de ultima ora vor avea insa ca sursa de provenienta actualul S-Class. Astfel, viitorul coupe cu patru usi al companiei germane va fi, in esenta, un hibrid intre cele doua modele.

Sub capota, noul Mercedes CLS va miza pe unitati turbo cu patru sau sase cilindri in linie. Pentru un maximum de performanta si, totodata, eficienta, unele dintre acestea for primi un motor electric pe 48V.

Mercedes CLS - Primele poze

Potrivit informatiilor obtinute de Autocar, urmatoarea generatie a coupe-ului german cu patru usi va oferi trei tipuri diferite de suspensie. Clientii vor avea de ales intre suspensii din otel active sau pasive si una pe aer.

Din punct de vedere estetic, noul Mercedes CLS pare sa ascunda sub camuflajul de culoare neagra / argintie un design sportiv, cu o parte frontala alungita si un portbagaj scurtat. Jantele masoara pana la 20".

La interior, urmatoarea generatie a coupe-ului german in patru usi prezinta o formula familiara, cu doua display-uri la nivelul plansei de bord. Pentru prima oara insa, bancheta spate va putea lua in primire trei pasageri.

Mercedes CLS - Primele poze

Mercedes CLS - Primele poze

Mercedes CLS - Primele poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Mercedes CLS - Primele poze
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Octombrie 2017