Au fost publicate primele imagini oficiale. Noua generatie va avea un design radical schimbat

Au fost publicate primele imagini oficiale. Noua generatie va avea un design radical schimbat
  • Hyundai publica primele imagini ale noului Sante Fe
  • Automobilul sud-coreean prezinta un radical schimbat
  • SUV-ul preia mai multe elemente de la modelul Kona
Distribuie pe Facebook

Hyundai pregateste lansarea unei noi generatii a modelului Sante Fe. Primele imagini oficiale scot la iveala un design radical schimbat, inspirat de Kona.

Au trecut aproape sase ani de la premiera actualului model, astfel ca a venit momentul ca Hyundai sa lanseze pe piata o noua generatie. Urmatorul Sante Fe este asteptat in showroom-uri incepand cu 2019, alaturi de un design radical schimbat.

In sprijinul ultimei afirmatii vin astazi doua schite oficiale, care scot la iveala mai multe elemente inspirate sau direct imprumutate de la Kona. Inclusiv formula inedita cu luminile de zi pozitionate in partea superioara a partii frontale, deasupra farurilor.

O grila supradimensionata a radiatorului va ajuta la transformarea urmatoarei generatii a modelului Hyundai Santa Fe intr-una dintre cele mai agresive aparitii din segment. Totodata, nu vor lipsi din meniu nici aripile bombate sau jantele in cinci spite.

La nivelul de posterior, noul SUV de origine sud-coreeana propune blocuri optice alungite si spoiler cu difuzor inclus, printre altele. In ceea ce priveste departamentul interior, nimeni nu stie pentru moment la ce sa se astepte cu exactitate.

Si de-aceasta data insa modele precum Kona vin in sprijinul nostru. Chiar daca nu este nimic oficial, exista mari sanse ca urmatoarea generatie a modelului Hyundai Santa Fe sa gazduiasca la randul ei, in varful consolei centrale, un display color de opt inch.

Numeroase similari vom intalnim, de altfel, si in dreptul pachetului tehnologic. Cu importanta mentiune ca noul SUV coreean va plusa cu un sistem care detecteaza pasagerii de pe bancheta din spate si alerteaza soferul atunci cand acesta paraseste cabina.

Cat despre gama de motorizari, se zvoneste ca propulsia va fi asigurata in cazul de fata inclusiv de unitati turbo pe benzina si motorina. Si subliniem inclusiv, deoarece in carti se afla si o versiune plug-in hybrid, despre care nimeni nu poate spune momentan nimic.

Hyundai Santa Fe - Schite oficiale

Hyundai Santa Fe - Schite oficiale

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Ianuarie 2018