Au fotografiat-o chiar inaintea lansarii oficiale. Uite cum arata noua masina de la Volkswagen

Au fotografiat-o chiar inaintea lansarii oficiale. Uite cum arata noua masina de la Volkswagen
  • Noul Volkswagen Jetta a fost surprins complet necamuflat
  • Automobilul german iese in evidenta printr-un exterior agresiv stilizat
  • Premiera mondiala va avea loc la inceputul anului viitor
Distribuie pe Facebook

Potrivit celor mai recente informatii oferite de compania germana, premiera mondiala va avea loc la inceputul anului viitor, cu ocazia evenimentului North American International Auto Show.

O noua editie a Salonului Auto International Nord-American de la Detroit se apropie cu pasi repezi, un motiv numai bun pentru ca marile companii producatoare de masini sa scoata la iveala surprizele pregatite pentru evenimentul organizat in perioada 13 - 28 ianuarie 2018.

Printre acestea se numara si urmatoarea generatie a celebrului Volkswagen Jetta, cu importanta mentiune ca modelul german de clasa compacta ajunge astazi in fata publicului larg fara voia sa, multumita mai multor imagini care surprind complet necamuflata caroseria in patru portiere.

Asa cum putem observa si in cele trei fotografii cu pricina, exteriorul noului autoturism al companiei din Wolfsburg iese in evidenta printr-un design agresiv stilizat, cu nervuri la nivelul capotei motorului, prize de aer supradimensionate si un eleron subtil integrat in forma portbagajului.

De cealalta parte, interiorul urmatoarei generatii a celebrului Volkswagen Jetta ramane un mare mister, insa este de asteptat ca viitorul sedan de clasa compacta si origine germana sa preia mai multe detalii vizuale - dar si tehnologii de ultima ora, de la versiunea imbunatatita a modelului Golf.

Un alt element pe care noul autoturism al companiei din Wolfsburg il va imprumuta de la cel din urma consta in platforma modulara cunoscuta sub denumirea MQB, regasita inclusiv in dotarea unor nume precum Audi A3, SEAT Leon si chiar Skoda Kodiaq, printre multe altele.

Sub capota, cumparatorii vor avea de ales intre mai multe propulsoare pe benzina - unele turbo, pe care urmatoarea generatie a celebrului Volkswagen Jetta le va oferi alaturi de o cutie manuala cu sase rapoarte sau una automata... in opt trepte de viteza, potrivit ultimelor informatii neoficiale.

Lansarea oficiala a sedanului german de clasa compacta a fost programata, dupa cum precizam si anterior, pentru evenimentul North American International Auto Show 2018, in timp ce startul vanzarilor se va da la mijlocul anului viitor, au declarat oficialii companiei din Wolfsburg.

VW Jetta necamuflat

VW Jetta necamuflat

VW Jetta necamuflat

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Decembrie 2017