Au lansat-o cu o cutie manuala, iar acum regreta. Ce se intampla de anul viitor cu masina de 275 CP

Au lansat-o cu o cutie manuala, iar acum regreta. Ce se intampla de anul viitor cu masina de 275 CP
  • Hyundai pregateste o cutie DCT pentru modelul i30 N
  • Lansarea oficiala va avea loc pana la sfarsitul anului viitor
  • Compacta sud-coreeana ofera momentan doar o manuala
Distribuie pe Facebook

Lipsa unei transmisii automate a reusit sa influenteze in mod negativ vanzarile modelului Hyundai i30 N, compania auto sud-coreeana pregatind acum o solutie la aceasta neasteptata problema.

Spre deosebire de Leon Cupra, Golf GTI si, mai nou, Megane RS, versiunea de inalta performanta a modelului Hyundai i30 este disponibila la vanzare doar in compania unei cutii manuale cu sase rapoarte.

Acest mic detaliu a reusit sa influenteze in mod negativ vanzarile sportivei sud-coreene de clasa compacta, drept pentru care la sediile producatorului auto asiatic se discuta acum solutionarea respectivei probleme.

Intr-un interviu acordat publicatiei CarAdvice, un oficial de rang inalt al diviziei australiene a Hyundai a dezvaluit ca primul hot-hatch din istoria companiei va primi anul viitor si o cutie DCT.

Persoana in cauza nu a oferit si alte informatii cu privire la acest subiect, insa cel mai probabil lista cu optiuni a noului I30 N va fi completata cu o transmisie cu dublu ambreiaj in sapte rapoarte.

Mult mai interesant ar fi insa daca sud-coreenii ne-ar spune in ce stadiu au ajuns planurile referitoare la varianta cu tractiune integrala a compactei care concureaza cu Leon Cupra, Golf GTI sau Megane RS.

La momentul de fata, primul hot-hatch din istoria companiei auto asiatice este comercializat alaturi de o motorizare 2.0 turbo pe benzina, care livreaza puntii fata pana la 275 de cai putere si 353 Nm.

Hyundai i30N

Hyundai i30N

Hyundai i30N

Hyundai i30N

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Martie 2018