Au luat tot ce au avut mai bun si au creat masina perfecta de circuit. El este noul BMW M4 GT4

Au luat tot ce au avut mai bun si au creat masina perfecta de circuit. El este noul BMW M4 GT4
  • BMW a prezentat noul M4 GT4
  • Acesta este destinat exclusiv circuitului
  • Va fi folosit in premiera la cursa de 24 de la Nurburgring
Distribuie pe Facebook

Constructorul bavarez de automobile a prezentat intr-un final noul M4 GT4. Acest model este destinat exclusiv circuitului si va fi folosit in premiera la cursa de 24 de ore de la Nurburgring din acest weekend.

Inginerii germani lucreaza de mai bine de un an la noul M4 GT4, iar dupa o multime de imagini spion si teste desfasurate de-a lungul a 20.000 de kilometri a venit in sfarsit momentul sa-l prezinte lumii intregi.

BMW M4 GT4

Pentru a crea cel mai nebun M4 pe care banii il pot cumpara, bavarezii au combinat versiunea standard cu varful de gama GTS. Rezultatul este o masina perfecta pentru circuit, extrem de usoara, dar din pacate interzisa pe drumurile publice.

BMW M4 GT4

Printre imbunatatiri regasim capota si usile construite din fibra de carbon, un splitter in partea din fata, o aripa spate supradimensionata, frane noi, sau un sistem de evacuare de inalta performanta. Intregul pachet aerodinamic a fost testat masiv in tunelul de vant si pe pistele de incercari de catre pilotii BMW.

BMW M4 GT4

La interior regasim doar strictul necesar, adica un scaun imprumutat de la M6 GT3, un volan sport cu 8 butoane si un panou de comanda montat in locul consolei centrale.

BMW M4 GT4

Transmisia este una automata cu sapte trepte si dublu-ambreiaj, iar propulsorul de 3.0 litri turbo dezvolta mai mult de 431 de cai putere. BMW nu a publicat puterea exacta deoarece aceasta nu exista. Noul M4 GT4 este prima masina dezvoltata de divizia BMW Motorsport care poate fi configurata dupa bunul plac al echipei care o detine.

BMW M4 GT4

Ca tot veni vorba de viitorii "proprietari", acestia vor putea comanda si folosi masina pentru sezonul 2018, dupa ce vor plati desigur pretul de pornire de 169.000 de euro.

BMW M4 GT4

BMW M4 GT4

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze BMW M4 GT4
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Mai 2017