Au montat pe ea cea mai puternica motorizare in patru cilindri pe care o aveau. Cum suna acum aceasta sportiva

Au montat pe ea cea mai puternica motorizare in patru cilindri pe care o aveau. Cum suna acum aceasta sportiva
  • Jaguar a lansat o noua versiune entry-level in gama F-Pace
  • Modelul de baza dispune acum de un I4 de doi litri si 300 CP
  • Clientii vor avea la dispozitie tot doua variante de caroserie
Distribuie pe Facebook

Respectiva masina gazduieste in compartimentul motor o unitate de doi litri si 300 CP, suficient pentru a putea accelera de la 0 la 100 km/h in 5.7 secunde.

La inceputul lunii aprilie, Jaguar anunta lansarea primului sau F-Type in patru cilindri. Insotit de un benzinar turbo cu capacitatea de doi litri, respectivul automobil se bucura dezvaluia o putere maxima de 300 CP.

300 CP care, odata pusi pe asfalt de automata cu opt rapoarte livrata in standard, aveau sa aduca primii 100 km/h dupa numai 5.7 secunde. Dar nu despre valori sau performante este vorba in acest material.

De fapt, noua versiune entry-level a gamei Jaguar F-Type a ajuns de curand pe mana celor de la Car Throttle. Care, deloc surprinzator, nu au putut rezista tentatiei de a realiza un video cu sunetul motorizarii de doi litri si 300 CP.

Inainte de a ne delecta cu muzica sa, tinem sa reamintim ca acesta este cel mai puternic propulsor in patru cilindri din istoria companiei britanice. Si, de ce nu, ca este disponibil si pe alte modele, ca XF, de exemplu.

Revenind inca o data la varianta Jaguar F-Type 300, este bine de stiut ca pretul sau de pornire se ridica la 57.200 euro. In schimb, pentru modelul cu plafon decapotabil, clientii sunt nevoiti sa plateasca cu 7.000 euro mai mult.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 3 August 2017