Au preferat sa puna punct speculatiilor. Jeep a publicat primele imagini oficiale cu noul Cherokee

Au preferat sa puna punct speculatiilor. Jeep a publicat primele imagini oficiale cu noul Cherokee
  • Jeep a publicat primele imagini cu noul Cherokee
  • Partea frontala a fost putin restilizata
  • Va debuta in ianuarie la Detroit
Distribuie pe Facebook

Constructorul american de automobile a publicat primele imagini oficiale cu noul Cherokee. Restul de informatii, inclusiv detalii despre gama de motorizari, vor fi facute publice cu ocazia debutului din ianuarie de la Detroit.

Prototipul noului Jeep Cherokee a fost surprins de nenumarate ori in teste si in ciuda camuflajului s-a putut observa ca echipa de creatie a mai imbunatatit pe ici pe colo design-ul. Desigur, toate acestea erau doar speculatii, insa acum putem vorbi despre lucruri concrete si oficiale, avand in vedere ca Jeep a publicat primele imagini cu SUV-ul.

2019 Jeep Cherokee

Acestea dezvaluie o parte frontala usor restilizata, cu o singura pereche de faruri, un nou desen pentru stopuri, dar si un scut ceva mai proeminent pentru spoiler-ul spate. Mai pe scurt, Cherokee a preluat limbajul de design al fratilor din gama, Compass si Grand Cherokee.

2019 Jeep Cherokee

Deasemenea, primele imagini tradeaza si prezenta mai multor niveluri de echipare. Exemplarul vopsit intr-o nuanta argintie pare sa fie ceva mai inferior, iar cel finisat in rosu este fara indoiala versiunea Trailhawk, destinata amatorilor de off-road. Printre noutatile propuse de aceasta regasim si o garda la sol ceva mai inalta decat a celorlalte variante.

2019 Jeep Cherokee

Modificarile aduse habitaclului nu sunt deloc notabile, astfel ca planul general a ramas neschimbat, insa totusi parca se observa mai multe ornamente metalice. Si, cam atat. In rest, este identic cu modelul actual.

Constructorul american de automobile, momentan aflat sub cupola gigantului italian Fiat Chyrsler Automobiles, a fost destul de sarac in declaratii.

Asadar, nu stim aproape nimic despre gama de motorizari, inafara faptului ca aceasta va fi compusa din unitati mult mai eficiente decat cele actuale dar si ca viitorii clienti vor putea opta pentru un nou agregat. Cel mai probabil este vorba de motorul de 2.0 litri turbo (benzina), pe care-l va imprumuta de la Jeep-ul Wrangler.

2019 Jeep Cherokee

Asa cum spuneam la inceputul acestui articol, Jeep va prezenta noul Cherokee in ianuarie 2018 cu ocazia Salonului Auto de la Detroit, prilej cu care vom afla toate detaliile.

Distribuie pe Facebook
mai multe