Au pus pe un Seria 3 in patru cilindri aproape toate optiunile oferite de BMW. Acum il vand la pret de Seria 7 G11

Au pus pe un Seria 3 in patru cilindri aproape toate optiunile oferite de BMW. Acum il vand la pret de Seria 7 G11
  • Au pus pe un Seria 3 in patru cilindri aproape toate optiunile oferite de BMW
  • Acum il vand la pret de Seria 7 G11
Distribuie pe Facebook

Printre elementele demne de mentionat se numara si o caroserie Verde Ermes, acompaniata la interior de piele Merino din gama Individual.

Un Seria 3 in patru cilindri la pret de BMW Seria 7 G11? Nu este niciun fel de gluma sau exagerare: fabricat in cursul anului 2021, urmatorul 320i a fost scos la vanzare pentru 76.258 de euro.

In schimbul acestei sume de bani, cumparatorul va primi o reteta condimentata cu nenumarate picanterii, printre care si o caroserie finisata in nuanta Verde Ermes.

Din catalogul diviziei de personalizare BMW Individual provine, totodata, si pielea Merino de culoare Tartufo. Plus ornamentele Piano Black de la interior, respectiv Shadow Line de la exterior.

BMW 320i de vanzare

BMW 320i de vanzare

BMW 320i de vanzare

Acelasi Seria 3 in patru cilindri vine si cu numeroase accesorii din gama M, precum pachetul aerodinamic cu spoilere agresiv stilizate, suspensia sport si chiar franele.

Neobisnuitul BMW 320i a mai pregatit si faruri cu LED, si capace din carbon pentru oglinzi. Alte detalii includ jante pe 19 inch, piele pentru plansa de bord, scaune fata incalzite, sistem audio Hi-Fi.

Meniul disponibil in cazul de fata continua cu ceasuri digitale, climatizare cu reglare a temperaturii pe trei zone, un plafon de culoarea antracitului, senzori de parcare.

Pe plan tehnic, fiind vorba despre un BMW 320i, respectivul Seria 3 in patru cilindri a pregatit un benzinar turbo de doi litri si 184 de cai putere. Asociat unei transmisii automate cu opt rapoarte.

BMW 320i de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (37) Poze BMW 320i de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 10 Mai 2021