Au scos in teste cea mai puternica versiune disponibila. Cat a durat acceleratia de la 0 la 100 km/h

Au scos in teste cea mai puternica versiune disponibila. Cat a durat acceleratia de la 0 la 100 km/h
  • Un nou Audi A7 a fost lansat la sfarsitul anului trecut
  • Clientii au la dispozitie doua versiuni de motorizare
  • Varianta de top a primit un V6 TSFI cu 340 CP sub capota
Distribuie pe Facebook

Propulsia este asigurata de o motorizare V6 turbo, cu capacitatea cilindrica de trei litri si puterea maxima de 340 CP. O cutie automata cu sapte rapoarte si sistemul de tractiune integrala quattro completeaza pachetul tehnic oferit standard.

Audi a lansat la sfarsitul anului trecut o noua generatie la a modelului A7. A doua la numar, aceasta se anunta exrem de atragatoare, atat din punct de vedere estetic, cat si tehnic sau tehnologic.

Ce este drept, clientii vor trebui sa se multumeasca initial cu numai doua motorizari, ambele cu sase cilindri in V. Una dintre versiunile disponibile la momentul de fata poarta indicativul 55 TFSI.

Mai precis, sub capota se ascunde o unitate de trei litri, ce dezvolta 340 CP. Dupa cum precizam si anterior, aceasta lucreaza alaturi de o cutie automata cu sapte poarte si tractiunea integrala quattro.

Potrivit Audi, acceleratia de la 0 la 100 km/h dureaza numai 5.3 secunde, in timp ce viteza maxima este limitata la 250 km/h. De cealalta parte, consumul mediu variaza intre la 6.8 si 7.2%.

In Germania, noul A7 55 TFSI porneste de la 67.800 de euro. Echiparea standard cuprinde jante pe 18 inch, blocuri optice cu tehnologie LED, dar climatizarea automata ori geamurile eletrice.

Fara niciun cost suplimentar sunt oferite, de asemenea, si sistemul de navigatie, interfata Bluetooth sau pilotul automat cu limitator de viteza. Acestora li se alatura Audi pre sense basic si Audi pre sense front.

Printre cele mai interesante optionale ale noului A7, avem instrumente de bord digitale, faruri cu laser, instalatie audio de la Bang Olufsen etc. In plus costa si pielea ori jantele pe 21", de exemplu.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Februarie 2018