Au spart in sfarsit gheata. Mercedes publica primul teaser cu noul sau pick-up premium

Au spart in sfarsit gheata. Mercedes publica primul teaser cu noul sau pick-up premium
  • Noua Clasa X debuteaza in primul sau teaser
  • Gama de motorizari ramane necunoscuta
  • Va fi lansat oficial pe 18 iulie
Distribuie pe Facebook

Dupa luni de asteptare, constructorul german de automobile a publicat primul teaser cu noul sau pick-up, botezat X-Class. Acesta va debuta oficial pe 18 iulie, si va aparea in fata publicului larg cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt.

Pick-up-urile sunt extrem de apreciate peste Ocean, insa in Europa acest tip de vehicule nu sunt la prea mare cautare. Ei bine, nemtii de la Mercedes vor sa schimbe acest lucru cu noua clasa X, un pick-up asa cum nu ai mai vazut.

Mercedes-Benz X-Class

Acesta va fi dezvoltat pe aceeasi platforma cu Nissan Navara si Renault Alaskan, si a fost precedat de cele doua concepte prezentate cu ceva timp in urma. Fiind vorba despre un constructor premium, nu aveam cum sa vorbim decat de un model care lasa la o parte caracterul de masina utilitara si pune mai mult accentul pe rafinament.

Mercedes-Benz X-Class

Din acest prim teaser observam grila verticala supradimensionata, blocurile de lumini frontale cu LED, setul de jante din aliaj, stopurile verticale cu LED, manerele usilor cromate, aripile evazate, barele transversale de pe acoperis sau roll-bar-ul din bena. Cu alte cuvinte, versiunea de productie va semana destul de bine cu conceptul, ceea ce este un lucru bun.

Mercedes-Benz X-Class

Nemtii au fost destul de saraci in declaratii, asa ca cel putin deocamdata, gama de motorizari ramane necunoscuta. Stim doar ca va fi compusa din unitati cu 4 si 6 cilindri, si ca tractiunea spate va fi oferita in standard, iar cea integrala va fi optionala.

Mercedes-Benz X-Class

Interiorul nu va semana cu al niciunui pick-up de pe piata, astfel ca vom avea materiale de cea mai buna calitate, si asa cum am spus la inceputul acestui articol, pasagerii vor fi inconjurati de luxul specific Mercedes-Benz. Din meniu nu vor lipsi pielea Nappa, finisaje metalice si o lista lunga de sisteme de siguranta.

Mercedes-Benz X-Class

Noul Mercedes X-Class va fi cu siguranta disponibil in Europa, insa oficialii brand-ului german analizeaza inca daca un astfel de model va avea cerere si peste Ocean. Initial, acestia au respins categoric o astfel de miscare, insa dupa ce au vazut succesul unor modele precum Chevrolet Colorado sau GMC Canyon, probabil se vor razgandi.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Mercedes-Benz X-Class
mai multe