Audi a gasit ac de cojocul noului BMW X7. Germanii pregatesc lansarea primului Q9 din istorie

Audi a gasit ac de cojocul noului BMW X7. Germanii pregatesc lansarea primului Q9 din istorie
  • Audi pregateste lansarea primului Q9 din istorie
  • Informatia vine de la publicatia germana Autobild
  • Debutul oficial ar putea avea loc chiar anul acesta
Distribuie pe Facebook

Daca zvonurile se adeveresc, debutul viitorului membru al familiei de SUV-uri si crossovere din Ingolstadt ar putea debuta oficial chiar inainte de sfarsitul lui 2020.

La mai putin de doi ani de la aparitia noului Q8, Audi pregateste lansarea unui nou model in premiera absoluta. Este vorba, mai exact, despre un SUV comercializat sub denumirea Q9, care va avea de luptat atat cu BMW X7, cat si cu Mercedes GLS.

Alte informatii cu privire la viitorul automobil de lux din Ingolstadt nu se cunosc, insa presa germana speculeaza ca acesta ar putea debuta oficial... ei bine, chiar inainte de sfarsitul lui 2020.

Tototodata, jurnalistii publicatiei Autobild vorbesc inclusiv despre posibilitatea introducerii unei variante de performanta RS Q9. Pe care Audi s-o livreze in compania unui V8 cu peste 600 CP, spre deliciul colectionarilor de numere mari.

Judecand dupa scopul pentru care va fi creat, viitorul automobil de lux din Ingolstadt ar mai trebui sa ofere si un interior cu trei randuri de scaune, capabil sa gazduiasca pana la sapte persoane.

Oficialii Audi au inregistrat denumirea Q9 in urma cu mai bine de jumatate de decada, in cursul anului 2013, alaturi de SQ2, SQ4 si f-tron. Pana acum, doar modelul SQ2 a prins viata, luand forma unui crossover cu 300 de cai sub capota.

Audi Q9 - Studiu de design

Sursa Foto: Autobild

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Ianuarie 2020