Audi a lansat noul A4 Facelift si in Romania. Uite aici cu cat se vinde masina germana

Audi a lansat noul A4 Facelift si in Romania. Uite aici cu cat se vinde masina germana
  • Noul Audi A4 Facelift porneste in Romania de la 33.131 de euro
  • Versiunea de baza ofera un benzinar turbo cu 150 de cai putere
  • Cel mai ieftin model diesel costa momentan aproape 40.000 de euro
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv climatizare automata, jante din aliaj, plus blocuri optice cu tehnologie LED.

Anuntat in urma cu aproximativ patru luni si jumatate, chiar la sfarsitul acestei primaveri, noul Audi A4 Facelift se vinde pe piata din Romania la preturi incepand de la putin peste 33.000 de euro. In versiunea de baza, masina companiei germane combina un benzinar turbo de 1.5 litri si 150 de cai putere cu o cutie manuala in sase rapoarte si un sistem de tractiune fata, potrivit configuratorului oficial.

Cel mai accesibil model cu motor diesel porneste de la 39.721 de euro si propune o unitate cu 163 de cai putere, conectata de-aceasta data la o transmisie automata de tip S tronic, echipata cu sapte trepte de viteza.

In ceea ce priveste variantele quattro, nota minima de achitat se ridica la 43.802 de euro, suma in schimbul careia clientul se alege cu un propulsor TDI de 190 de cai putere, insotit la randul lui de o cutie automata cu dublu ambreiaj si sapte rapoarte. Respectiva configuratie ii permite noului Audi A4 Facelift sa sprinteze pana la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de aproximativ 8.9 secunde.

Referitor la "continutul" pachetului cu dotari standard, pana si cea mai ieftina versiune a masinii germane se poate lauda inclusiv cu climatizare automata, jante din aliaj pe 16 inch, plus blocuri optice cu tehnologie LED.

Fara costuri suplimentare sunt oferite, de asemenea, si sistemele pre sense city, drive select sau cruise control cu limitator de viteza. De cealalta parte, vopseaua metalizata, tapiteria realizata din piele, airbag-urile laterale pentru locurile spate, dar si asistentul pentru mentinerea benzii de rulare, celebrele instrumente de bord digitale ori scaunele fata cu functie de incalzire si navigatia sunt optionale.

2020 Audi A4

2020 Audi A4

2020 Audi A4

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (34) Poze 2020 Audi A4
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Septembrie 2019