Audi a lansat noul A7 si in Romania. Uite cat trebuie sa platesti pentru rivalul lui Mercedes CLS

Audi a lansat noul A7 si in Romania. Uite cat trebuie sa platesti pentru rivalul lui Mercedes CLS
  • Noul Audi A7 Sportback porneste in Romania de la 70.741 de euro
  • Automobilul german este disponibil la vanzare doar in versiunea 55 TDI
  • Rivalul modelului Mercedes CLS ofera un V6 de trei litri si 286 CP
Distribuie pe Facebook

Modelul companiei din Ingolstadt este disponibil la vanzare pe piata locala intr-o singura varianta de motorizare, la preturi incepand de la 70.741 de euro. Printre dotarile oferite in standard de automobilul german se numara si sistemul de tractiune integrala quattro.

La mai bine de patru luni de la prima lui aparitie in fata publicului larg, noul A7 Sportback si-a facut aparitia si in configuratorul de pe site-ul Audi Romania. Clientii au la dispozitie doar o singura varianta de motorizare, 55 TDI cu motor V6 diesel de trei litri si 286 CP, iar preturile de vanzare pornesc de la 70.741 de euro.

In standard, rivalul modelului Mercedes CLS ofera o cutie automata cu opt rapoarte, sistemul de tractiune integrala quattro, dar si jante din aliaj pe 18 inch. Nu lipsesc din meniu, de altfel, nici blocurile optice cu tehnologie LED, tapiteria din piele ori climatizarea automata cu reglare a temperaturii pe doua zone.

Audi A7 Sportback - Galerie Foto

Audi A7 Sportback - Galerie Foto

Totodata, in dotarea de baza mai sunt incluse si un sistem de navigatie cu display color de 8.8 inch, scaune fata incalzite sau cruise control cu functie de limitare a vitezei. De cealalta parte, lista cu optiuni cuprinde faruri HD Matrix LED, afisaj pe parbriz, suspensie adaptiva pe aer si trapa actionata electric, daca vrei.

Cei mai pretentiosi clienti ai noului Audi A7 Sportback au posibilitatea de a opta si pentru jante din aliaj pe 21 de inch, asistent pentru vederea pe timp de noapte ori tapiterie din piele Valcona. Instalatia audio de la Bang & Olufsen, directia integrala, diferentialul sport si pachetul S line costa, de asemenea, in plus.

Acum, daca revenim la discutia cu rivalul modelului Mercedes CLS, coupe-ul cu patru usi al companiei din Stuttgart porneste pe piata din Romania de la 63.772 de euro. O varianta similara de motorizare - 350 d cu motor diesel in sase cilindri, de 2.9 litri si 286 CP, nu se va vinde insa cu mai putin de 71.703 euro.

Audi A7 Sportback - Galerie Foto

Audi A7 Sportback - Galerie Foto

Audi A7 Sportback - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (51) Poze Audi A7 Sportback - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 Mai 2018