Audi a lansat noul A7 Sportback. POZE REALE cu masina germana ca sa vezi cat de sexy arata pe viu

Audi a lansat noul A7 Sportback. POZE REALE cu masina germana ca sa vezi cat de sexy arata pe viu
  • Audi a lansat in cursul serii de ieri un nou A7 Sportback
  • Modelul german prezinta un design inspirat de conceptul Prologue
  • Clientii vor avea parte de numeroase surprize tehnologice
Distribuie pe Facebook

Audi a prezentat in cursul serii de ieri cea de-a doua generatie a modelului A7 Sportback. Premiera publica a masinii germane a fost programata pentru editia din acest an a Salonului Auto de la Los Angeles.

Dupa cum a promis la inceputul acestei saptamani, Audi a prezentat in cursul serii de ieri cea de-a doua generatie a modelului A7 Sportback. Premiera publica a masinii germane a fost programata pentru editia din acest an a Salonului Auto de la Los Angeles, ce se desfasoara in perioada 1 - 10 decembrie.

Cu un design inspirat de conceptul Prologue - lansat acum mai bine de 24 de luni, in cadrul evenimentului Geneva International Motor Show 2015, noul concurent al Mercedes-ului CLS stie cum sa iasa in evidenta. Si de-aceasta data, punctul principal de atractie il reprezinta contrastul dintre capota alungita a motorului si portbagajul scurtat.

O grila frontala de dimensiuni generoase, banda de LED-uri care desparte blocurile optice posterioare si multiplele detalii proeminente de la nivelul panourilor laterale reusesc, de asemenea, sa "fure" privirile tuturor. Avem apoi interiorul hi-tech in cinci locuri, cu doua display-uri tactile integrate in centrul bordului.

Ca si in cazul noului A8, cea de-a doua generatie a modelului A7 Sportback a renuntat la marea majoritatea a butoanelor fizice, acestea fiind inlocuite de ecrane color, cu diagonala de 10.1, respectiv 8.6 inch. O alta veste bune o reprezinta aparitia sistemului Audi virtual cockpit, livrat alaturi de un display de 12.3 inch montat in spatele volanului.

La momentul lansarii, masina germana va fi comercializata intr-o singura versiune de motorizare. Este vorba, mai precis, despre o varianta 55 TFSI quattro, care combina un benzinar V6 TFSI de trei litri si 340 CP cu o cutie automata in opt rapoarte si, deloc surprinzator, un sistem de tractiune integrala.

Revenind acum la lista cu tehnologii disponibile, noul concurent al Mercedes-ului CLS mai anunta si patru optiuni la nivel de suspensie, plus un sistem de directie integrala. Intr-un final, clientii au la dispozitie inclusiv numeroase sisteme de siguranta activa, printre care si un pachet de senzori si camere ce ii automobilul sa intre sau sa iasa singur din parcare.

Audi A7 - Poze reale

Audi A7 - Poze reale

Audi A7 - Poze reale

Audi A7 - Poze reale

Audi A7 - Poze reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Audi A7 - Poze reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Octombrie 2017