Audi a lansat noul A8 si in Romania. Uite cu cat se vinde limuzina germana

Audi a lansat noul A8 si in Romania. Uite cu cat se vinde limuzina germana
  • Audi a lansat noul A8 si pe piata din Romania
  • Limuzina germana porneste de la 91.000 euro
  • Clientii vor avea la dispozitie doua motorizari
Distribuie pe Facebook

La mai bine de trei luni de la prezentarea sa oficiala de la Barcelona, cea de-a patra generatie a limuzinei Audi A8 a poposit si in configuratorul de pe site-ul Audi Romania.

Potrivit "ustensilei" respective, noul rival al modelelor BMW Seria 7 si Mercedes S-Class este disponibil la vanzare in doar doua versiuni de motorizare, ambele cu sase cilindri in V si capacitate de trei litri.

Comercializata sub indicativul 50 TDI quattro, varianta de baza a automobilului de lux din Ingolstadt porneste de la 91.000 de euro si ofera la schimb o unitate cu 285 CP sub capota, legata la o cutie automata cu opt rapoarte.

Alaturi de o cutie automata cu opt rapoarte este livrata, de altfel, si optiunea 55 TFSI quattro, insotita totodata de o putere maxima de 340 CP si o nota de plata cu 1.000 de euro mai mare, de 92.000 de euro.

La nivel de echipare standard, cea de-a patra generatie a limuzinei Audi A8 anunta faruri cu matrice de LED-uri, suspensie adaptiva pe aer, scaune fata cu reglare electrica si functie de incalzire, plus tapiterie din piele Valetta.

Noul rival al modelelor BMW Seria 7 si Mercedes S-Class mai ofera, fara niciun cost suplimentar, si instrumente de bord digitale, sistem de navigatie cu ecran de 10.1 inch, pilot automat ori franare autonoma.

Optional, automobilul de lux din Ingolstadt poate fi dotat cu masaj si ventilatie in scaune, faruri cu tehnologie laser, afisaj pe parbriz, camera video de 360 grade, directie integrala si vedere pe timp de noapte, printre altele.

Dupa cum spuneam si anterior, cea de-a patra generatie a limuzinei Audi A8 a debutat oficial la inceputului lui iulie, la Barcelona, in timp ce premiera publica a avut loc luna trecuta, la Salonul de la Frankfurt.

Incepand cu anul viitor, noul rival al modelelor BMW Seria 7 si Mercedes S-Class va primi si alte motorizari, printre care doua unitati cu opt pistoane in V - ambele de patru litri, si una W12, cu capacitatea cilindrica de sase litri.

Audi A8 55 TFSI quattro

Audi A8 55 TFSI quattro

Audi A8 55 TFSI quattro

Audi A8 55 TFSI quattro

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Octombrie 2017