Audi a lansat noul Q7 Facelift si pe piata din Romania. Uite aici cu cat se vinde masina germana de lux

Audi a lansat noul Q7 Facelift si pe piata din Romania. Uite aici cu cat se vinde masina germana de lux
  • Noul Audi Q7 Facelift se vinde pe piata din Romania la preturi incepand de la 70.873 de euro
  • Versiunea de baza promite un propulsor V6 diesel de trei litri si aproximativ 231 de cai putere
  • Sistemul de tractiune integrala si cutia automata sunt standard indiferent de motorizare
Distribuie pe Facebook

Versiunea de baza promite un propulsor V6 diesel de trei litri si 231 de cai putere, acompaniat de o cutie automata cu opt rapoarte si sistemul de tractiune integrala Quattro. In ceea ce priveste dotarea standard, aceasta include chiar si jante din aliaj pe 19 inch sau tapiterie realizata dintr-o combinatie de piele, plus piele ecologica.

Dezvelita oficial acum mai bine de patru luni, chiar in vara acestui an, versiunea imbunatatita a actualului Audi Q7 a fost lansata de curand si pe piata auto din Romania, la preturi incepand de la 70.873 de euro. Potrivit configuratorului aflat pe site-ul importatorului local, clientii masinii germane au la dispozitie patru optiuni diferite de motorizare - dintre care trei pe motorina si una singura pe benzina.

Comercializat sub indicativul S line 45 TDI quattro, modelul de baza gazduieste in compartimentul motor un V6 diesel de trei litri si 231 de cai putere, care lucreaza alaturi de o cutie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala, evident. Pentru 2.000 de euro in plus sau, daca vrei, un minimum de 72.897 de euro, varianta S line 50 TDI quattro propune o fisa tehnica similara, cu mentiunea ca valorile maxime urca pana la 286 CP si 600 Nm.

Audi Q7 facelift

Audi Q7 facelift

Urmatoarea pe lista este optiunea vanduta sub numele S line 55 TFSI quattro - disponibila in schimbul unei sume de 74.396 de euro, care se bucura la randul ei de un sistem de propulsie format dintr-o unitate V6 de trei litri, o cutie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala. De-aceasta data insa, motorizarea prezenta la datorie consta intr-un benzinar cu 340 de cai putere sub capota.

Varful noii game Audi Q7 consta intr-o versiune SQ7 TDI, care aduce in prim plan un V8 diesel inzestrat atat cu doua turbine mecanice, cat si cu un compresor electric. Cu o nota de plata care porneste de la 97.756 de euro, modelul in cauza combina un motor cu capacitatea cilindrica de patru litri si puterea maxima de 435 CP cu o cutie automata cu opt rapoarte si, evident, un sistem de tractiune integrala, asemeni celorlalte variante pentru care clientii pot opta.

In ceea ce priveste echiparea standard, chiar si cea mai ieftina optiune oferita de masina germana - in speta S line 45 TDI quattro, dispune de jante din aliaj cu diametrul de 19" sau tapiterie realizata dintr-o combinatie de piele si piele ecologica. Alte dotari din categoria fara costuri suplimentare includ ceasuri digitale, climatizare automata pe doua zone si avertizare la parasirea benzii de rulare.

Audi Q7 facelift

Audi Q7 facelift

Audi Q7 facelift

Audi Q7 facelift

Audi Q7 facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Audi Q7 facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 Noiembrie 2019