Audi a lansat si-n Romania cea mai ieftina berlina a companiei. Noua masina costa cu peste 5.000 de euro mai putin decat un A4

Audi a lansat si-n Romania cea mai ieftina berlina a companiei. Noua masina costa cu peste 5.000 de euro mai putin decat un A4
  • Audi a lansat si-n Romania cea mai ieftina berlina a companiei
  • Noua masina costa cu peste 5.000 de euro mai putin decat un A4
  • Pachetul de baza cuprinde inclusiv un benzinar turbo de 1.5 litri
Distribuie pe Facebook

Pachetul de baza cuprinde inclusiv un benzinar turbo de 1.5 litri, care livreaza rotilor de pe puntea fata undeva in jurul a 150 de cai putere.

Anuntata cu surle si trambite in ultima parte a lunii aprilie, cea mai recenta generatie a berlinei Audi A3 a fost lansata zilele acestea si pe piata din Romania. Preturile pornesc de la putin peste 28.600 de euro, clientii avand de ales intre trei optiuni de motorizare si trei niveluri de echipare.

In versiunea entry-level, comercializata sub indicativul 35 TFSI Basic, noua masina ofera un benzinar turbo cu capacitatea cilindrica de 1.5 litri, care livreaza rotilor de pe puntea fata undeva in jurul a 150 de cai putere, potrivit configuratorului oficial.

Lista cu dotari standard continua cu o cutie manuala in sase rapoarte, jante din aliaj pe 16 inch si blocuri optice cu tehnologie LED. Acestora li se alatura o instalatie manuala de climatizare, un set de instrumente de bord digitale, limitator de viteza, asistent pentru avertizare la parasirea benzii etc.

Vopseaua metalizata, jantele din aliaj de pana la 19 inch, tapiteria din piele, dar si pilotul automat adaptiv, climatizarea cu reglare automata a temperaturii sau farurile cu matrice de LED-uri se numara printre echipamentele care costa in plus.

Sub capota celei mai recente generatii a berlinei Audi A3, in schimb, clientii mai pot miza si pe o motorizare diesel de doi litri, cu 150 de cai putere, disponibila de la 32.550 de euro. Exclusiv in compania unei cutii automate cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, potrivit aceluiasi configurator oficial.

Totodata, noua masina mai poate fi echipata si cu o versiune electrificata a benzinarului de pe varianta 35 TFSI Basic, respectivul sistem de propulsie micro-hibrid oferind, pentru 30.589 de euro, atat o cutie S tronic, cat si un total de 150 CP.

Audi A3 Sedan

Audi A3 Sedan

Audi A3 Sedan

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (43) Poze Audi A3 Sedan
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 10 Iunie 2020