Audi a publicat o noua imagine. Lansarea oficiala are loc diseara

Audi a publicat o noua imagine. Lansarea oficiala are loc diseara
  • Audi publica o noua imagine a viitorului A7 Sportback
  • Lansarea oficiala are loc in cursul serii de astazi
  • Modelul german promite un design inspirat de Prologue
Distribuie pe Facebook

Potrivit ultimelor informatii, cumparatorii vor avea la dispozitie versiuni de motorizare cu pana la 700 de cai putere sub capota.

Ca nemtii de la Audi pregatesc o noua generatie a modelului A7 Sportback, ei bine... nu mai reprezinta niciun secret pentru nimeni. Ba dimpotriva: anuntul potrivit caruia viitorul rival al Mercedes-ului CLS va debuta la data de 19 a lunii octombrie a facut deja inconjurul planetei.

Inainte insa de a-l prezenta in fata lumii intregi, oficialii companiei din Ingolstadt au mai dat publicitatii o fotografie teaser a mult anticipatului lor automobil. Daca nu era indeajuns de clar, atunci afla ca respectiva imagine surprinde... de sus caroseria fastback-ului in cinci portiere.

Asemeni generatiei anterioare, noul Audi A7 Sportback va iesi in evidenta printr-o capota alungita a motorului, contrastata de portbagajul scurtat. Modelul nemtilor mai pare sa propuna, de asemenea, o grila frontala crescuta in dimensiuni si stopuri unite de o banda de LED-uri.

Meniul interior ramane, pentru moment, cel mai mare mister al viitorul automobil din Ingolstadt. Exista totusi mari sanse ca rivalul Mercedes-ului CLS sa imprumuta anumite detalii de la proaspat lansatul A8 - iar acum ne gandim in special la configuratia cu doua ecrane tactile in bord.

Din punct de vedere tehnic, ultimele informatii neoficiale sugereaza ca urmatoarea generatie a modelului Audi A7 Sportback va fi construita arhitectura MLB Evo. Platforma respectiva este folosita si de alte produse ale Grupului Volkswagen, printre care si Bentley Bentayga.

Programat sa debuteze chiar in cursul serii de astazi, viitorul rival al Mercedes-ului CLS va fi disponibil la vanzare alaturi de numeroase unitati diesel si pe benzina, insotite sau nu de motoare electrice. Versiunea RS7 se va regasi si de-aceasta data in varful gamei, cu pana la 700 CP.

Audi A7 Sportback - Poza Teaser

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Octombrie 2017