Audi A6 primeste un facelift pentru Salonul Auto de la Paris

Audi A6 primeste un facelift pentru Salonul Auto de la Paris
  • Audi a prezentat astazi noul A6 Facelift
  • Modelul ofera cateva modificari vizuale
  • Gama de motorizari a fost si ea revizuita
Distribuie pe Facebook

O noua motorizare, cateva imbunatatiri la nivel estetic si tehnologic, iar gama Audi A6 pare sa se bucure acum de toate ingredientele necesare pentru a te face sa ignori concurenta.

Dupa ce-au terminat de revizuit intreaga gama A7 Sportback, germanii de la Audi s-au pus pe modificat si ultima generatie a modelului A6. Fie ca vorbim de versiunea Sedan sau de varianta Avant, ambele optiuni (in materie de forma a caroseriei) puse la dispozitie de automobilul de clasa medie din Ingolstadt ies acum in evidenta printr-un plus de agresivitate, rezultat in urma redesenarii subtile atat a partii frontale, cat si a celei posterioare.

Audi A6 FaceliftAudi A6 Facelift

Audi A6 Facelift

Pentru cei care aveau o problema personala cu interiorul, tinem sa precizam inca de la bun inceput ca nu multe detalii s-au schimbat pe-aici. Ba din contra: imaginea de ansamblu este exact aceeasi, cu specificatia ca viitorii cumparatori vor putea opta in urma faceliftului aplicat de nemti pentru doua nuante aditionale la nivelul tapiteriei, respectiv un sistem de infotainment ce aduce in prim plan un ecran de opt inch motorizat de un chip grafic Tegra 30.

In ceea ce priveste lista cu propulsoare disponibile, la baza meniului propus de noul Audi A6 Facelift se regaseste o unitate 1.8 TFSI de 190 de cai putere, care promite un consum mediu de carburant de 5.7 litri la 100 de kilometri atunci cand este servita in compania transmisiei S tronic. Recordul de eficienta merge insa modelului 2.0 TDI ultra de 150 CP, capabil sa se laude cu o valoare de numai 4.2 litri la 100 de kilometri.

Pentru cei care pun accentul pe performanta, versiunea 3.0 TFSI de 333 de cai putere reprezinta alegerea ideala, asta daca nu cumva ai de gand sa arunci 75.400 euro pe varianta S6 dotata cu un V8 bi-turbo de patru litri si 450 CP. Sau, de ce nu, sa sari direct la RS6-le Avant si ai sai 560 de cai putere, oferiti in schimbul unei sume minime de 108.900 euro.

Reveniti cu picioarele pe pamant, precizam ca noul Audi A6 Facelift mai poate fi comandat si alaturi de patru TDI, dintre care doua cu o singura turbina - de 218 sau 272 CP, si doua cu o configuratie bi-turbo, cu 320, respectiv pana la 346 de cai putere.

Audi A6 FaceliftAudi A6 Facelift

Audi A6 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Audi A6 Facelift
mai multe