Audi A8 Exclusive Concept: Cum arata cel mai luxos Audi A8 din istorie

Audi A8 Exclusive Concept: Cum arata cel mai luxos Audi A8 din istorie
  • Audi anunta noul A8 Exclusive Concept
  • Productia va fi limitata la 50 de exemplare
  • Meniul include piele anilina si lemn de maslin
Distribuie pe Facebook

Intrata intr-un con de umbra odata cu aparitia noului Mercedes S-Class, limuzina germana Audi A8 isi ia revansa si revine in prim plan multumita editiei speciale A8 Exclusive Concept.

Urmand a fi disponibil la vanzare incepand cu martie 2014, intr-o editie limitata la numai 50 de exemplare, noul Audi A8 Exclusive Concept se bucura de prezenta sub capota a unui propulsor cu 12 cilindri in W si o capacitate de 6.3 litri, capabil sa livreze celui aflat la volan undeva in jurul a 500 cai putere. Adaugam pe lista cu specificatii tehnice si o transmisie automata cu opt rapoarte, plus celebrul sistem de tractiune integrala quattro, iar acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in numai 4.7 secunde, in timp ce viteza maxima este limitata la 250 de kilometri pe ora.

Audi A8 Exclusive Concept

Asa cum anuntam insa si la sfarsitul saptamanii trecute, nu performantele reprezinta punctul principal de atractie al noului Audi A8 Exclusive Concept. Spre deosebire de versiunea standard, editia speciala a limuzinei germane se poate lauda, in primul si in primul rand, cu scaune sale din piele anilina provenita de la renumitul brand italienesc Poltrona Frau. Piele anilina finisata in nuanta Agatha cognac si accesorizata ocazional cu insertii de gri, accente de lemn de maslin si cusaturi in forma de carouri, mai exact.

Audi A8 Exclusive Concept

Audi A8 Exclusive ConceptAudi A8 Exclusive Concept

Suna bine, nu-i asa? Atunci atunci afla ca meniul interior mai include si piele Nappa ce imbraca partea superioara a panoului de bord. De asemenea, tot la nivelul panoului de bord mai regasim si ornamente finisate in acelasi lemn de maslin de la nivelul scaunelor, lista cu atingeri speciale continuand cu acoperisul imbracat intr-o alcantara de culoare alba, cu covorasele gri si, nu in ultimul rand, cu logo-urile speciale, iluminate, care decoreaza pragurile.

Audi A8 Exclusive Concept

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Audi A8 Exclusive Concept
mai multe