Audi anunta noul A6 Ultra. Modelul va debuta la Geneva

Audi anunta noul A6 Ultra. Modelul va debuta la Geneva
  • Audi anunta noul A6 Avant Ultra
  • Modelul va debuta oficial la Geneva
  • Preturile pornesc de la 37.010 lire sterline
Distribuie pe Facebook

Audi A6 Avant 2.0 TDI devine si mai impresionant odata cu lansarea unei editii speciale denumita Ultra. Noul model beneficiaza de mai multi cai putere, o eficienta sporita si emisii de CO2 mai mici. Debutul sau oficial va avea loc la Salonul Auto de la Geneva.

Audi a ales "Ultra" pentru a-si numi cea mai reusita combinatie de elemente: arhitectura light cu motoare eficiente, capabile sa genereze un consum mic si sa polueze putin. A facut-o anul trecut cu A3 Ultra, o face si acum cu A6 Ultra. Dupa cate se pare, noul A6 Ultra va ajunge peste doar o luna la Salonul Auto de la Geneva.

Automobilul este mai puternic si dispune de o serie de alte imbunatatiri comparativ cu varianta standard. Astfel, motorul in patru cilindri de 2.0 litri si 175 de cai al lui A6 Avant a fost modificat sa ajunga in varianta "Ultra" la 190 de cai putere. Astfel, accelerarea de la 0 la 100 de km/h nu se mai face in noua secunde, ci in scade la 8.7 secunde, in timp ce viteza maxima admisa este de 225 de km/h, fata de 222 km/h.

Mai mult, in ciuda cresterii puterii motorului, noul Audi A6 Avant Ultra se lauda cu o eficienta sporita in privinta consumului de carburant si al emisiilor de CO2. Astfel, consumul mixt se situeaza in jurul valorii de 4.6 l / 100 km, iar emisiile de CO2 sunt de 119 g / km. Spre comparatie, modelul standard are un consum de 5.0 l / 100 km si emisii de CO2 de 132 g / km.

Noul Audi A6 Ultra va fi oferit in compania unei transmisii cu dublu ambreiaj S-Tronic si porneste in Marea Britanie de la 37.010 lire sterline (44.782 euro). Acesta vine echipat in varianta standard cu o serie de optionale, precum un kit de caroserie S line, radio DAB sau haion electric.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 31 Ianuarie 2014