Audi dezvaluie noul A7 3.0 TDI Competition, cu pana la 346 CP sub capota

Audi dezvaluie noul A7 3.0 TDI Competition, cu pana la 346 CP sub capota
  • Audi a dezvaluit primele imagini ale noului A7 Sportback 3.0 TDI competition
  • Modelul ofera o unitate V6 twin-turbodiesel de trei litri, cu pana la 346 cai putere
  • Acceleratia de la 0 la 100 kilometri pe ora se realizeaza in 5.1 secunde
Distribuie pe Facebook

Germanii de la Audi celebreaza cea de-a 25-a aniversare a motorizarii TDI prin lansarea unei editii limitate a noului A7 Facelift. Botezat Competition, specialul automobil din Ingolstadt se mandreste cu o unitate biturbodiesel de trei litri si pana la 346 cai putere.

Incepand cu luna august a acestui an, familia Audi A7 Sportback se imbogateste cu un nou membru. Proiectat pentru a celebra cea de-a 25-a aniversare a motorizarii TDI, specialul Audi A7 Sportback Competition vine la pachet impreuna cu o unitate V6 de trei litri, supraalimentata cu ajutorul a doua turbine si capabila sa puna la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 326 CP.

326 CP care, datorita unei functii overboost ce se activeaza in momentul apasarii la podea a pedalei de acceleratie, se transforma intr-un total de 346 cai putere. Fisa cu specificatii tehnice mai gazduieste, de asemenea, si un cuplu maxim de 650 Newton-Metri, toate aceste cifre si numere avand drept rezultat final un timp de 5.1 secunde pentru realizarea acceleratiei de la 0 la 100 kilometri pe ora.

Audi A7 Sportback 3.0 TDI competitionAudi A7 Sportback 3.0 TDI competition

In ciuda impresionantelor sale performanta, ce se datoreaza in mare masura si sistemului de tractiune integrala quattro oferit in standard, noul Audi A7 Sportback Competition nu consuma mai mult de 6.1 litri la 100 de kilomeri. Cat despre emisiile de dioxid de carbon, acestea se situeaza in jurul valorii de 162 de grame per kilometru, merite ce-i revin de-aceasta data transmisiei automate cu opt trepte de viteza.

Avand un pret de pornire de 72.000 de euro, specialul automobil din Ingolstadt promite o selectie bogata de dotari, precum pachetul S line ce amplifica senzatia de sportivitate multumita jantelor pe 20 inch, respectiv suspensiei mai joase cu pana la 20 de milimetri. Tot la nivel de exterior intalnim si o pereche de faruri Matrix LED, lista cu ingrediente magice incheindu-se, in cele din urma, cu selectia de patru nuante pentru finisarea caroseriei.

In ceea ce priveste departamentul interior, noul Audi A7 Sportback Competition prin numeroasele insertii de piele Valcona, cusute la comanda cu ata contrastanta. Accentele de aluminiu si lemn masiv de la nivelul panoului de bord, consolei centrale si fetelor usilor reprezinta un alt detaliu remarcabil, lucru care se poate spune si despre sistemele MMI Navigation plus sau night vision assist.

Audi A7 Sportback 3.0 TDI competition

Audi A7 Sportback 3.0 TDI competition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Audi A7 Sportback 3.0 TDI competition
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Iulie 2014