Audi publica o intreaga galerie foto a noului A4 Avant

Audi publica o intreaga galerie foto a noului A4 Avant
  • Audi publica o intreaga galerie foto a noului A4 Avant
  • Modelul german cantareste acum cu pana la 120 kg mai putin
  • Gama de motorizari ofera unitati puternice si eficiente
Distribuie pe Facebook

Modelul german va fi disponibil la vanzare incepand cu toamna acestui an, in schimbul unei sume minime de 36.900 de euro.

Asemeni rivalilor sai de la BMW si Mercedes, noul Audi A4 se bucura atat de o versiune Sedan, cat si de o varianta Avant. Daca despre prima optiune am tot discutat in ultima perioada de timp, astazi a venit momentul ca cea din urma aroma sa ni se dezvaluie in detaliu, in peste 90 de imagini proaspete.

Inainte insa de a da buzna si a ne infrunta din cuprinzatoarea galerie foto, reamintim ca familistul din Ingolstadt cantareste cu pana la 120 de kilograme mai putin comparativ cu modelul precedent, oferind totodata un spatiu de incarcare - pentru bagajele pasagerilor - cuprins intre 505 si 1.510 litri.

Noul Audi A4 Avant

Noul Audi A4 Avant

Vestile bune nu se opresc aici, ci continua la nivel de gama de motorizari, acolo unde cea mai noua generatie a break-ului Audi A4 se poate lauda inclusiv cu o unitate turbodiesel de doi litri si 150 de cai putere, capabila sa lase in urma sa doar 99 de grame de dioxid de carbon la fiecare kilometru parcurs.

Prietenos cu mediul se anunta a fi si propulsorul 2.0 TFSI de 190 CP, dovada stand emisiile declarate de 109 grame CO2 per km. Daca pui insa accentul pe sportivitatea, intamplarea face ca cel mai puternic reprezentant al paletei de motoare sa fie tot un TDI. Un TDI de 3.0 litri si 272 CP, mai exact.

Pe plan tehnologic, asemeni versiunii Sedan, noua varianta Audi A4 Avant impresioneaza in special prin display-ul de 12.3 inch si inalta rezolutie, ce afiseaza instrumentele de bord. Tot la capitolul echipamente remarcabile putem include, de asemenea, si farurile Matrix LED sau head-up display-ul.

In ceea ce priveste departamentul estetic, aproape fiecare detaliu in parte a fost luat la studiat si optimizat pentru un maximum de eficienta aerodinamica, familistul din Ingolstadt stabilind un record in segmentul break-urilor premium de clasa medie din acest punct de vedere (cd 0.26).

Noul Audi A4 Avant

Noul Audi A4 Avant

Noul Audi A4 Avant

Noul Audi A4 Avant

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (94) Poze Noul Audi A4 Avant
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Octombrie 2015