Audi pune capat speculatiilor. Compania germana anunta astazi cand se lanseaza noul A7

Audi pune capat speculatiilor. Compania germana anunta astazi cand se lanseaza noul A7
  • Noul Audi A7 debuteaza joia aceasta
  • Anuntul a fost facut chiar astazi
  • Primul teaser foto nu dezvaluie nimic
Distribuie pe Facebook

La mai bine de o saptamana si jumatate distanta de la aparitia unor machete misterioase, Audi dezvaluie data la care va debuta generatia cu numarul doi a modelului A7 Sportback.

Prezentat in fata lumii intregi la mijlocul anului 2010, primul A7 Sportback din istoria companiei Audi se apropie cu pasi repezi de sfarsitul carierei sale. O noua generatie a celebrului fastback german in cinci portiere va fi lansata chiar joia aceasta, pe 19 octombrie, au anuntat oficialii producatorului din Ingolstadt.

La baza acesteia se va afla platforma MLB Evo, folosita in prezent si de modele precum A4, A5, A8, Q5, Q7 sau Bentley Bentayga ori Porsche Cayenne. De cealalta parte, design-ul caroseriei va avea ca sursa principala de inspiratie conceptul Prologue, introdus cu surle si trambite in toamna lui 2014, la Los Angeles.

Asemeni generatiei actuale, noul Audi A7 Sportback va fi disponibil la vanzare intr-o gama variata de motorizari turbo pe benzina si motorina. Versiunea RS7 va sta si de-aceasta data in varful gamei, 'sprijinita' de un sistem de propulsie capabil sa genereze pana la 700 CP, potrivit mai multor surse din lumea auto.

In ceea ce priveste prima sa aparitie in public, viitorul fastback german in cinci portiere ar putea sosi in cadrul evenimentului Los Angeles Motor Show, programat sa se desfasoare intre 1 si 10 decembrie. O astfel de premiera ar fi extrem de interesanta in conditiile in care tot aici Mercedes va dezvalui viitorul CLS.

Noul Audi A7 Sportback - Teaser

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Octombrie 2017