AUDI Q7 a primit un facelift major. POZE REALE cu versiunea mult imbunatatita

AUDI Q7 a primit un facelift major. POZE REALE cu versiunea mult imbunatatita
  • AUDI Q7 a primit un facelift major
  • Versiunea mult imbunatatita aduce numeroase elemente de Q8
  • Startul vanzarilor se va da in luna septembrie
Distribuie pe Facebook

Startul vanzarilor europene a fost programat pentru toamna acestui an, clientii urmand a avea initial de ales doar dintre doua motorizari mari si late. Ambele diesel, potrivit oficialilor companiei germane.

Ajuns la mijlocul carierei sale, actualul Audi Q7 a primit zilele acestea un facelift major. Programata sa ajunga in showroom-urile europene la inceputul toamnei, versiunea mult imbunatatita a SUV-ului german iese numaidecat in evidenta, in special prin partea frontala redesenata aproape in intregime.

Numeroase modificari intalnim inclusiv la nivelul partii posterioare a caroseriei, in timp ce interiorul este complet nou. Dar familiar, daca tinem cont ca plansa de bord arata exact ca in cazul ultimelor generatii de A6, A7 si A8.

In ceea ce priveste gama de motorizari, versiunea imbunatatita a actualului Audi Q7 va fi disponibila - la momentul lansarii initiale, alaturi de doua unitati mari si late, ambele diesel. Ulterior, clientii SUV-ului german vor putea opta si pentru un motor de benzina, plus un sistem de propulsie plug-in hybrid.

O cutie in opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala vor completa, indiferent de agregatul ascuns sub capota, fisa cu specificatii tehnice. Pentru un maximum de eficienta, din meniu nu va lipsi nici tehnologia micro-hibrida.

Totodata, noul Audi Q7 facelift mai propune si faruri HD Matrix LED, directie integrala ori instrumente de bord digitale, de exemplu. Alte dotari disponibile includ display-uri tactile pentru sistemul de navigatie si instalatia de climatizare, suspensie adaptiva pe aer sau sistem audio Bang & Olufsen.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Iunie 2019