Audi TT S line competition - Plus de dinamism, maximum de sportivitate vizuala

Audi TT S line competition - Plus de dinamism, maximum de sportivitate vizuala
Iubitorii coupe-ului german Audi TT au un nou motiv de bucurie. Constructorul auto din Ingolstadt a dezvaluit recent editia speciala S line competition, ce promite un plus de dinamism, respectiv o doza crescuta de sportivitate vizuala.
Distribuie pe Facebook

Intr-o alta ordine de idei, asa cum o sugereaza si denumirea sa, editia speciala Audi TT Coupe S line competition se remarca la exterior prin numeroase componente integrante ale gamei S line, viitorii clienti urmand a fi delectati cu spoilere fata / spate redesenate, plus praguri laterale revizuite. De asemenea, din meniul estetic nu lipsesc nici evacuarea dubla sau eleronul fix ala TT-RS, atingerea finala urmand a fi adusa de jantele pe 19 inci, cu design in cinci spite, incaltate cu pneuri 255/35.

Lista cu echipamente oferite in standard nu se incheie insa aici, ci continua cu blocurile optice fata inzestrate cu tehnologiile xenon si LED. Pe plan tehnic, ultima creatie a constructorului din Ingolstadt se lauda cu prezenta unei suspensii sport S line, ce promite sa aduca automobilul din Ingolstadt cu aproximativ zece milimetri mai aproape de asfalt.

In ceea ce priveste interiorul, sportivitatea reprezinta din nou tema principala, viitorii pasageri urmand a se bucura de un volan sport bine conturat, in genul celui prezent pe mai-marele TT-RS, de o pereche de scaune sport imbracate intr-o combinatie piele neaga / alcantara perforata si, nu in ultimul rand, de un set de cusaturi contrastante, respectiv insertii de aluminiu.

Pachetul S line competition pentru Audi TT Coupe este disponibil contra unei sume de 4.300 euro. Conform constructorului german, vorbim de un pret cu aproximativ 50% mai mic decat in cazul in care optiunile mentionate ar fi fost bifate individual.

Audi TT Coupe S line competition - O noua editie speciala pentru coupe-ul german

Audi TT Coupe S line competition - O noua editie speciala pentru coupe-ul german

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Iulie 2012