Audi-ul S5 cu exterior Mahogany Mica inspira eleganta si, totodata, sportivitate

Audi-ul S5 cu exterior Mahogany Mica inspira eleganta si, totodata, sportivitate
  • Showroom-ul Audi din Neckarsulm are la vanzare un S5 cu adevarat unic
  • Exemplarul in cauza este finisat la exterior in nuanta Mahogany Mica
  • Interiorul propune insertii de piele de culoare rosie, plus lemn de culoare neagra
Distribuie pe Facebook

Alb perlat, rosu metalizat sau albastru RS, oricare dintre aceste trei culori ii vin de minune S5-ului Coupe. Daca vrei insa ceva cu adevarat special, nuanta Mahogany Mica din catalogul Audi Exclusive se anunta a fi alegerea ideala.

Dupa aproape opt ani de activitate, sute de mii de exemplare comercializate si infinite capete intoarse pe strada, prima generatie a modelului Audi A5 Coupe este pe cale sa isi ramas bun de la industria auto.

Nu inainte insa de a ne arata inca o data frumusetea liniilor si formelor ce poarta semnatura italianului Walter de Silva. Si cum altfel decat prin intermediul unui exemplar pregatit de specialistii departamentului Exclusive.

Expus in cadrul celebrului Audi Forum din Neckarsulm, S5-ul cu pricina adopta la exterior o eleganta nuanta pe nume Mahogany Mica, jantele pe 19 inch cu design in zece spite de tip Y asigurand un plus de savoare.

Audi S5 in Mahogany MicaAudi S5 in Mahogany Mica

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici oglinzile imbracate in argintiu mat sau evacuarea cu patru tobe de esapament, pe cand pielea de culoare rosie si lemnul Beaufort reprezinta principalele atractii ale interiorului.

Din punct de vedere estetic, exemplarul pregatit de specialistii departamentului Exclusive nu aduce nici un fel de noutate sau upgrade, propulsia fiind asigurata si in cazul de fata de un V6 supraalimentat.

Un V6 supraalimentat cu o capacitate cilindrica de 2.995 centimetri cubi si care lucreaza impreuna alaturi de o transmisie S tronic in sapte rapoarte pentru a livra tuturor celor patru roti exact 333 de cai putere.

Asadar, performantele se ridica fara probleme la inaltimea departamentului vizual, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se in mai putin de 5 secunde. Cat despre viteza maxima, aceasta a fost limitata la 250 kilometri pe ora.

In ceea ce priveste pretul de achizitie, un Audi S5 Coupe porneste in Germania de la 60.100 euro. Costul nuantei Mahogany Mica se ridica la 2.400 de euro, pe cand jantele pe 19 inch cu design in zece spite de tip Y iti vor scoate din buzunare alti 1.150 de euro.

Audi S5 in Mahogany Mica

Audi S5 in Mahogany Mica

Audi S5 in Mahogany Mica

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Audi S5 in Mahogany Mica
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Noiembrie 2015