Audi vrea sa te faca sa uiti de Mercedes CLS si lanseaza pe piata o versiune imbunatatita a celebrului A7 Sportback. Nemtii au publicat acum primele informatii si detalii oficiale despre lista de preturi

Audi vrea sa te faca sa uiti de Mercedes CLS si lanseaza pe piata o versiune imbunatatita a celebrului A7 Sportback. Nemtii au publicat acum primele informatii si detalii oficiale despre lista de preturi
  • Audi vrea sa te faca sa uiti de Mercedes CLS si lanseaza pe piata o versiune imbunatatita a celebrului A7 Sportback
  • Nemtii au publicat acum primele informatii si detalii oficiale despre lista de preturi
Distribuie pe Facebook

Fisa cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus o instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii si instrumente de bord digitale, cu display de 12.3 inch in echipare.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de sase luni si jumatate, inca din prima parte a verii trecute, cel mai recent A7 Sportback din istorie are - incepand de saptamana aceasta - si un pret de vanzare. 63.500 de euro este - mai mult sau mai putin surprinzator - suma minima pe care cumparatorii respectivului Audi, gandit special pentru a concura impotriva unor produse precum Mercedes CLS, o vor avea de achitat in Germania, acolo unde versiunea de baza se bucura de compania unui motor in patru cilindri, cu o capacitate de 1.968 de centimetri cubi, pe motorina.

Audi A6 Facelift si Audi A7 Facelift

Reteta specifica variantei in cauza, caracterizata de un total de 204 cai putere si, de asemenea, 400 de Newton-Metri, continua cu un sistem mild-hybrid la 48 de volti si o cutie in sapte rapoarte - cu dublu ambreiaj, astfel ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea, cu pedala de acceleratie blocata la podea, intr-un interval de aproximativ 8.1 secunde, in timp ce viteza maxima nu depaseste 245 de kilometri pe ora. Daca vine vorba - in schimb, despre consumul de carburant, brosura oficiala face referire la o medie de circa 5.3 - 6.1 litri la 100 de kilometri.

Cel mai accesibil A7 Sportback se poate lauda - mai mult ori mai putin surprinzator - si cu o echipare standard extrem generoasa, care cuprinde inclusiv faruri si stopuri cu tehnologie LED. Plus jante pe 18 inch, sculptate din aliaj, senzori de parcare fata si spate, ceasuri de bord digitale, cu ecran de 12.3 inch in dotare, tapiterie realizata din stofa, climatizare cu reglare automata - pe doua zone - a temperaturii, un volan in patru spite, concurentul lui Mercedes CLS oferind, contra cost insa, atat scaune cu masaj, cat si bancheta cu functie de incalzire, afisaj pe parbriz, mai dezvaluie Audi.

Audi A6 Facelift si Audi A7 Facelift
Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (36) Poze Audi A6 Facelift si Audi A7 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Februarie 2024