Audi vrea sa te faca sa uiti de noul BMW Seria 5 si lanseaza pe piata o versiune imbunatatita a celebrului A6. Cat costa in Romania

Audi vrea sa te faca sa uiti de noul BMW Seria 5 si lanseaza pe piata o versiune imbunatatita a celebrului A6. Cat costa in Romania
  • Audi vrea sa te faca sa uiti de noul BMW Seria 5 si lanseaza pe piata o versiune imbunatatita a celebrului A6
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata a temperaturii si instrumente de bord digitale, cu display de 12.3 inch in echipare.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de sase luni si jumatate, inca din prima parte a verii lui 2023, cel mai recent A6 din istoria Audi are - incepand chiar de saptamana aceasta, si un pret de vanzare. 54.100 de euro este, mai mult ori mai putin surprinzator, suma minima pe care cumparatorii respectivului produs, lansat special pentru a concura impotriva noului Seria 5 de la BMW, o vor avea de platit in Romania - acolo unde versiunea de baza se bucura de compania unui propulsor in patru cilindri, cu o capacitate de 1.968 de centimetri cubi, pe motorina.

Reteta specifica variantei cu pricina - caracterizata de un total de 163 de cai putere si, totodata, 370 de Newton-Metri, continua cu un sistem mild-hybrid la 48 de volti si o cutie S tronic in sapte rapoarte, cu dublu ambreiaj, astfel ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un interval de aproximativ 9.2 secunde, in timp ce viteza maxima nu va depasi 224 de kilometri pe ora. Daca vine - in schimb, vorba despre consumul de carburant, brosura oficiala face referire la o medie de circa 5.1 - 5.9 litri la 100 de kilometri.

Cel mai accesibil Audi A6 se mai poate lauda - mai mult sau mai putin surprinzator, si cu o echipare standard extrem generoasa, care cuprinde inclusiv faruri si stopuri cu tehnologie LED. Plus jante pe 17 inch - sculptate din aliaj, senzori de parcare fata si spate, ceasuri de bord digitale, cu ecran de 12.3 inch in dotare, tapiterie realizata din stofa, climatizare cu reglarea automata, pe doua zone, a temperaturii, un volan in patru spite, concurentul noului BMW Seria 5 oferind, optional, ce este drept, atat scaune cu masaj, cat si bancheta cu incalzire, afisaj pe parbriz.

Audi A6 Facelift si Audi A7 Facelift

Audi A6 Facelift si Audi A7 Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (36) Poze Audi A6 Facelift si Audi A7 Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Februarie 2024