Avem primele fotografii ale frantuzoaicei care vrea sa concureze masinile Porsche!

Avem primele fotografii ale frantuzoaicei care vrea sa concureze masinile Porsche!
  • Renault publica primele fotografii ale noului Alpine A110
  • Sportiva franceza anunta o platforma realizata din aluminiu
  • Design-ul are ca sursa de inspiratie conceptul Alpine Vision
Distribuie pe Facebook

Mult anticipata versiune de productie a conceptului Alpine Vision ingroasa lista premierelor mondiale anuntate de evenimentul Geneva International Motor Show 2017.

Gata cu filmele si fotografiile spion: Renault a publicat in urma cu numai cateva momente primele materiale oficiale privind noul Alpine A110.

Asteptat sa debuteze in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Geneva intre 9 - 19 martie, mult anticipatul model francez de inalta performanta prezinta un exterior familiar, inspirat de conceptul Vision.

Despre interiorul noului Alpine A110 nu avem inca nimic de spus, oficialii Renault amanand pentru o data ulteriora lamurirea acestui subiect.

Situatia se repeta la nivelul departamentului tehnic, acolo unde singurele cunoscute cu privire la modelul francez de inalta performanta fac referire la platforma realizata integral din aluminiu pentru reducerea greutatii.

Pana la urma urmei, noul Alpine A110 are de infruntat masini usoare ca fulgul, precum Porsche 718 Cayman sau chiar Alfa Romeo 4C.

Masini pe care le va combate, spun zvonurile, cu ajutorul unui benzinar turbo de 1.8 litri si 250 - 300 de cai putere, ce ii va permite modelului francez de inalta performanta sa sprinteze pana la 100 km/h in doar 4.5 secunde.

O intreaga galerie foto, dar si specificatiile exacte ale noului Alpine A110 vor fi dezvaluite cel mai probabil in saptamanile urmatoare.

Intre timp, acesta tot aduna precomenzi, clientii care doresc sa puna mana pe unul dintre primele exemplare ale modelului francez de inalta performanta avand de platit 2.000 de euro avans pentru versiunea Premiere Edition.

Alpine A110 - Primele poze

Alpine A110 - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Februarie 2017