Avem primele imagini reale ale noului Porsche Panamera. Uite cum arata super-sedanul german fara pic de machiaj

  • Noul Porsche Panamera a debutat oficial chiar la inceputul acestei saptamani
  • Super-sedanul din Stuttgart ofera un design exterior si interior radical imbunatatit
  • Clientii au la dispozitie trei unitati bi-turbo cu sase sau opt cilindri in V si pana la 550 CP
Distribuie pe Facebook

Noul Porsche Panamera este aici si arata mai bine ca oricand. O dovedesc inclusiv primele fotografii reale ale super-sedanului german.

Anuntata cu surle si trambite la inceputul acestei saptamani, cea de-a doua generatie a modelului Porsche Panamera se lauda cu un exterior radical imbunatatit, modificarile operate de designerii Porsche transformand super-sedanul din Stuttgart intr-o aparitie de senzatie.

Vestile bune continua la nivel de interior, acolo unde lista cu ingrediente magice culmineaza cu display-urile de inalta rezolutie, respectiv comenzile tactile omniprezente. Nu lipsesc insa din meniu nici scaunele individuale reglabile electric, cu functie de incalzire, racire si chiar masaj.

In ceea ce privestea partea tehnica, cea de-a doua generatie a modelului Porsche Panamera impresioneaza in special prin propulsoarele supraalimentate puse la dispozitia clientilor sai. Vorbim, mai exact, despre trei unitati bi-turbo cu sase, respectiv opt cilindri in V si pana la 550 CP.

Porsche Panamera - Poze RealePorsche Panamera - Poze Reale

Porsche Panamera - Poze RealePorsche Panamera - Poze Reale

Dupa cum precizam si la momentul dezvelirii super-sedanului din Stuttgart, gama de motorizari porneste cu un V6 de 2.894 centimetri cubi, 440 de cai putere si 550 de Newton-Metri, care are nevoie de numai 4.2 secunde pentru a aduce primii 100 de kilometri pe ora.

Urmeaza pe lista un V8 diesel de 3.956 centimetri cubi, 422 de cai putere si 850 de Newton-Metri, capabil sa sprinteze de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 4.3 secunde. Cireasa de pe tort o reprezinta insa V8-ul pe benzina de 3.996 centimetri cubi, 550 de cai putere si 770 de Newton-Metri.

Cei care opteaza pentru motorul cu pricina, ascuns sub capota noului Porsche Panamera Turbo, vor avea ocazia sa experimenteze un timp de exact 3.6 secunde pentru acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora. Plus o viteza maxima de peste 300 de kilometri pe ora!

La final, tinem sa reamintim ca super-sedanul din Stuttgart are un pret minim care porneste de la 113.027 euro si care poate ajunge pana la 153.011 euro, randurile urmatoare fiind rezervate - drept urmare - fotografiilor reale despre care discutam la inceputul acestui material.

Porsche Panamera - Poze RealePorsche Panamera - Poze Reale

Porsche Panamera - Poze RealePorsche Panamera - Poze Reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (32) Poze Porsche Panamera - Poze Reale
mai multe