Bentayga pierde in curand coroana de pe...plafon. Asta zic toti care vad LIVE noul Range Rover Coupe

  • Land Rover a lansat noul SUV coupe la Geneva
  • Acesta are un plafon inclinat si doar doua usi
  • Motorul supraalimentat dezvolta 565 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Noul Range Rover SV Coupe a debutat in fata publicului larg, prezent in cadrul Salonului Auto de la Geneva. SUV-ul cu doua usi al britanicilor este asamblat manual de divizia de lux SVO iar productia este limitata la doar 999 de exemplare.

Toata lumea a ridicat din sprancene cand britanicii de la Land Rover au anuntat ca pregatesc un rival de seama pentru SUV-urile de lux ale momentului, insa de vreme ce Salonul Auto de la Geneva si-a deschis portile, a venit timpul sa cunoastem acest model tinut secret pana ieri.

2018 Range Rover SV Coupe

Primele imagini de la fata locului arata Range Rover-ul SV Coupe in toata splendoarea lui, cu al sau plafon inclinat, jante cu diametrul de 23 de inch (oferite in premiera de Land Rover) si desigur configuratia cu doua usi specifica unui coupe.

2018 Range Rover SV Coupe

Habitaclul este demn de un automobil de lux. Avem aici tapiterie din piele de calitate superioara, ornamente metalice si din lemn, ceasuri de bord digitale, un display generos pentru sistemul de infotainment, scaune spate independente cu incalzire, ventilatie si actionate electronic, sau un sistem audio Meridian cu 23 de incinte.

2018 Range Rover SV Coupe

Cel mai exclusivist Range Rover de pana acum dispune de un propulsor V8 de 5.0 litri, supraalimentat, care dezvolta 565 de cai putere si 700 Nm cuplu, suficient pentru o acceleratie de la 0 la 100 de km/h in 5.3 secunde si o viteza maxima de 266 de km/h.

2018 Range Rover SV Coupe

Singura transmisie oferita este una automata ZF cu opt rapoarte, iar tractiunea nu avea cum sa fie altfel decat integrala, permanent. Inginerii nu au lasat nimic la voia intamplarii, tocmai de aceea noul Range Rover SV Coupe se descurca excelent si pe teren accidentat.

2018 Range Rover SV Coupe

Potrivit listei cu specificatiile tehnice, acesta poate traversa vaduri cu adancimea de pana la 90 de centimetri, are o garda la sol de 263 de milimetri si poate tracta pana la 3.500 de kilograme.

2018 Range Rover SV Coupe

Britanicii de la Land Rover au anuntat ca productia acestui model este limitata la doar 999 de exemplare, iar fiecare va fi asamblat manual de specialistii diviziei de lux Special Vehicle Operations. Pretul? Un fleac: 270.000 de euro fara taxe.

2018 Range Rover SV Coupe

2018 Range Rover SV Coupe

2018 Range Rover SV Coupe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze 2018 Range Rover SV Coupe
mai multe