Bentley prezinta noua editie speciala Mulsanne Le Mans

Bentley prezinta noua editie speciala Mulsanne Le Mans
  • Noul Bentley Mulsanne Le Mans va fi dezvaluit cu ocazia Concursului de Eleganta de la Pebble Beach
  • Editia speciala a limuzinei britanice se bucura de numeroase imbunatatiri interioare si exterioare
  • Tot la standul Bentley din cadrul Pebble Beach Concours d'Elegance vom putea admira si alte surprize
Distribuie pe Facebook

Urmand a lua startul la sfarsitul acestei saptamani, editia din acest an a Concursului de Eleganta de la Pebble Beach va aduna laolalta, in California, unele dintre cele mai prestigioase marci si modele de automobile, printre care si Bentley si al lor noul Mulsanne Le Mans.

Proiectat pentru a celebra cea de-a 90-a aniversare a Cursei de 24 de Ore de la Le Mans, dar si deceniul trecut de la ultima victorie obtinuta de constructorul britanic in cadrul legendarei curse de anduranta, exclusivistul Bentley Mulsanne Le Mans iese in evidenta in special prin nuanta verde a caroseriei, lista cu atractiile principale regasite la nivelul exterior continuand cu jantele in cinci spite si cele patru tips-uri ale sistemului de evacuare.

Bentley Mulsanne Le Mans Edition

In ceea ce priveste aspectul interior, poate ca fotografiile oficiale lipsesc cu desavarsire la acest moment, insa cea mai noua editie speciala a impresionantei nave amiral britanice promite o doza nelimitata de eleganta si rafinament, viitorii pasageri urmand a fi rasfatati cu numeroase detalii de lux, printre care si piele matlasata, plus cusaturi realizate in forma de carouri.

Din punct de vedere tehnic, noua editie speciala Bentley Mulsanne Le Mans se poate lauda numai cu o simpla suspensie sport. Drept urmare, propulsorul V8 twin-turbo de 6.75 litri ascuns sub capota limuzinei britanice a scapat cel mai probabil neatins, ceea ce inseamna ca fisa cu specificatii tehnice indica in continuare valori maxime precum 512 cai putere si 1.020 Newton-Metri.

Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici transmisia automata cu opt rapoarte sau sistemul de tractiune integrala, acceleratia de la 0 la 100 kilometri pe ora realizandu-se astfel in aproximativ 5.3 secunde. Referitor la viteza maxima, exclusivistul automobil al constructorului din Crewe promite o incursiune pana la pragul celor 296 kilometri pe ora.

Bentley Mulsanne Le Mans Edition

Pe langa noua editie speciala Bentley Mulsanne Le Mans, oficialii companiei britanice vor mai prezenta in cadrul editiei din acest an a Concursului de Eleganta de la Pebble Beach, California si ultimele generatii ale modelelor Continental GT Speed sau Continental Flying Spur, dar si recent lansatul Continental GT3 sau legendarul Speed 8, ultimul Bentley castigator la Le Mans.

Distribuie pe Facebook
mai multe