BMW 760Li Sterling: Cum arata limuzina suprema

BMW 760Li Sterling: Cum arata limuzina suprema
  • BMW dezvaluie noua editie speciala BMW 760Li Sterling
  • Limuzina omagiaza munca specialistilor de la ROBBE & BERKING
  • Propulsia este asigurata de un V12 twin-turbo de 6 litri
Distribuie pe Facebook

Desi se afla pe piata de aproximativ jumatate de deceniu, actuala generatie a modelului BMW Seria 7 nu inceteaza sa uimeasca. Ba din contra: adaugam sub capota un propulsor V12 si numeroase optiuni Individual la nivel de exterior, respectiv interior, iar automobilul bavarez poate concura cu mare succes la tilul de limuzina suprema.

Daca modelul Mercedes S-Class a primit recent o noua generatie, iar Audi-ul A8 se poate lauda cu un facelift proaspat lansat, limuzina BMW Seria 7 continua sa impresioneze prin exemplarele unicat si editiile limitate inspirate de arta, respectiv produsele unor companii de renume. Asemenea proiecte - cum a fost cel in colaborare cu faimosul ceasornicar Girard Perregaux sau producatorul de piane Steinway & Sons reprezinta nu doar aparitii emblematice, ci si dovezi convingatoare ale experientei BMW Individual Manufaktur.

BMW 760Li Sterling

BMW 760Li SterlingBMW 760Li Sterling

Cel mai nou fruct rezultat din contopirea a doua universuri diferite este modelul BMW 760Li Sterling, un automobil care omagiaza munca specialistilor in argint de la ROBBE & BERKING. Drept urmare, faptul ca limuzina bavareza se bucura de numeroase elemente exterioare si ornamente interioare realizate din argint 925 nu ar trebui sa reprezinte nici un fel de surpriza pentru nimeni. De asemenea, nu lipsesc din meniu nici insertiile de piele Merino sau accentele de Alcantara, atmosfera exclusiva regasita la nivelul cockpitului fiind redata si prin cele doua pocale, respectiv carafa puse la dispozitia pasagerilor spate.

BMW 760Li Sterling

BMW 760Li SterlingBMW 760Li Sterling

In ceea ce priveste motorizarea, asa cum o sugereaza si denumirea sa, noul BMW Individual 760Li Sterling inspired by ROBBE & BERKING se poate lauda cu serviciile unei unitati twin-turbo, cu 12 cilindri in V si capacitate de sase litri. Valorile maxime numara 544 cai putere si 750 Newton-Metri, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se astfel in numai 4.6 secunde. Referitor la viteza maxima, impresionanta limuzina bavareza promite o incursiune pana la pragul celor 250 de kilometri pe ora.

BMW 760Li Sterling

BMW 760Li SterlingBMW 760Li Sterling

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (40) Poze BMW 760Li Sterling
mai multe