BMW a asteptat un secol ca sa lanseze aceasta masina. Acum o vinde si in Romania, la preturi incepand de la...

BMW a asteptat un secol ca sa lanseze aceasta masina. Acum o vinde si in Romania, la preturi incepand de la...
  • Noul BMW Seria 8 Gran Coupe se vinde in Romania de la 92.999 de euro
  • Versiunea de baza ofera un benzinar turbo de trei litri si 340 CP
  • Modelul de top se lauda cu un V8 de 4.4 litri, plus 530 de cai putere
Distribuie pe Facebook

... 92.999 de euro. Potrivit informatiilor publicate pe site-ul importatorului local, versiunea de baza ofera un benzinar turbo cu sase cilindri in linie, de trei litri si 340 de cai putere.

Anuntat chiar in primavara acestui an, primul BMW Seria 8 Gran Coupe din istorie se vinde in Romania la preturi incepand de la 92.999 de euro. Clientii au de ales intre doua propulsoare pe benzina si unul diesel, care ofera puteri maxime de pana la 530 CP.

Cea mai ieftina varianta este motorizarea 840i, care combina un benzinar turbo de trei litri si 340 de cai putere cu o cutie automata in opt rapoarte si un sistem de tractiune spate. In cazul de fata, tehnologia xDrive este optionala.

Urmatoarea pe lista, versiunea 840d xDrive pleaca de la 99.722 de euro si vine cu un motor diesel de trei litri si 320 CP sub capota. Livrarea valorilor maxime catre ambele punti se realizeaza si de-aceasta data printr-o transmisie automata cu opt trepte de viteza.

Intr-un final, o cutie automata cu opt rapoarte insoteste si modelul de top M850i xDrive, al carul benzinar cu opt cilindri in V si doua turbine produce 530 de cai putere. Suficient pentru un 0 - 100 km/h in doar 3.9 secunde.

Standard, indiferent de unitatea prezenta la datorie, sunt si farurile adaptive cu tehnologie LED, jantele din aliaj de dimensiuni generoase ori climatizarea automata cu reglare a temperaturii pe doua zone. Situatia se repeta in cazul scaunelor fata incalzite.

Variantele echipate cu tehnologia xDrive se pot lauda inclusiv cu directie integrala, in timp ce versiunea M Performance pluseaza cu plafon din carbon. Pe langa pachetul aerodinamic M si incaltarile cu design specific, evident.

Optional, clientii pot opta pentru diferite sisteme de siguranta activa, precum si pentru un asistent pentru vederea pe timp de noapte (Night Vision). In plus costa si farurile cu laser, scaunele fata ventilate, trapa panoramica sau instalatia audio de la Bowers & Wilkins.

BMW Seria 8 Gran Coupe

BMW Seria 8 Gran Coupe

BMW Seria 8 Gran CoupeBMW Seria 8 Gran Coupe

BMW Seria 8 Gran Coupe

BMW Seria 8 Gran Coupe

BMW Seria 8 Gran Coupe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (73) Poze BMW Seria 8 Gran Coupe
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Septembrie 2019