BMW a asteptat un secol ca sa lanseze aceasta masina. Uite-o cum arata in realitate

BMW a asteptat un secol ca sa lanseze aceasta masina. Uite-o cum arata in realitate
  • Pentru prima oara in istorie, BMW ofera un Seria 8 Gran Coupe
  • Modelul in patru usi vine, momentan, cu pana la 530 CP sub capota
Distribuie pe Facebook

Pentru prima oara in istoria companiei, bavarezii au la vanzare un Seria 8 cu (de doua ori) mai multe portiere decat in mod obisnuit.

Una dintre cele mai marete realizari ale anilor '90, legendara Seria 8 de la BMW s-a schimbat complet pentru generatia cu numarul doi, lansata pe piata in urma cu aproximativ 12 luni. Pentru prima oara in istoria companiei, masina bavareza este disponibila la vanzare si intr-o versiune cu - exact, ai citit bine!, patru portiere.

Anuntata de curand, noua varianta Gran Coupe imprumuta dintre caracteristicile modelelor in doua usi, astfel ca gama de motorizari ofera pana la 530 de cai putere. Doar pentru moment insa, inginerii pregatind zilele acestea o configuratie cu pana la 625 CP sub capota, care sa faca suta in mai putin de 3.5 secunde.

Similaritatile continua la nivel estetic, acolo unde primul BMW Seria 8 in patru portiere mizeaza pe un design familiar, inspirat de conceptele 8-Series si M8 Gran Coupe. Vorbim, asadar, despre o capota alungita a motorului, prize uriase de aer, blocuri optice subtire si, nu un in ultimul rand, un portbagaj scurtat.

La interior, impozanta masina bavareza reprezinta o combinatie de lux si tehnologie, lista cu atractii principale cuprinzand inclusiv instrumente de bord digitale, scaune spate individuale si control prin gesturi. Asa cum era de asteptat, din meniu nu lipsesc nici insertiile de piele fina, cusaturile contrastante etc.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Iunie 2019