BMW a lansat o editie aniversara a navei sale amiral. Va fi construita in numai 200 de exemplare

BMW a lansat o editie aniversara a navei sale amiral. Va fi construita in numai 200 de exemplare
  • BMW publica primele imagini si detalii ale noului Seria 7 40 Jahre
  • Modelul bavarez celebreaza patru decenii de la introducerea originalului
  • Productia acestei editii speciale este limitata la 200 de exemplare
Distribuie pe Facebook

Nava amiral a companiei BMW, modelul Seria 7, implineste anul acesta patru decenii de existenta si, totodata, excelenta, un motiv numai bun pentru ca marca bavareza sa lanseze o editie speciala a limuzinei sale de lux.

Programata sa se desfasoare in perioada 14 - 24 septembrie, editia din acest an a Salonului Auto International de la Frankfurt (IAA) va marca debutul celui mai rar BMW Seria 7 din toate timpurile.

Insotit de indicativul 40 Jahre, respectivul model celebreaza patru decenii de la debutul originalului, legendarul E23 - primul produs al marcii bavareze dotat cu computer de bord, ABS, airbag pentru sofer s.a.m.d.

Drept urmare, noul BMW Seria 7 40 Jahre anunta o productie limitata la doar 200 de exemplare, fiecare imbracat intr-o costumatie speciala croita de oamenii din cadrul departamentului Individual.

BMW Seria 7 40 Jahre

BMW Seria 7 40 Jahre

Altfel spus, lista cu ingrediente magice cuprinde o caroserie de culoare Frozen Silver sau Petrol Mica, insotita la randul sau de pachetul sportiv M Aerodynamics si, totodata, jante din aliaj cu zece spite in V.

La nivel de interior, editia speciala a modelului bavarez propune doua optiuni in materie de tapiterie bi-colora si lemn masiv, cusaturi contrastante, detalii sub forma de carouri, plus altele.

Motorizarile noului BMW Seria 7 40 Jahre sunt aceleasi ca la versiunea standard, clientii avand si de aceasta data la dispozitie o gama formata din unitati supraalimentate cu sase, opt, dar si 12 cilindri.

Conform oficialilor companiei din Munchen, cele 200 de exemplare care celebreaza patru decenii de la debutul legendarului E23 vor ajunge la vanzare din octombrie, intr-o configuratie SWB ori LWB.

BMW nu a publicat la acest moment si preturile noului Seria 7 40 Jahre, insa este de asteptat ca acestea sa fie mai mari decat in cazul modelului 'normal', care pornesc de la 87.200 de euro (in Germania).

BMW Seria 7 40 Jahre

BMW Seria 7 40 Jahre

BMW Seria 7 40 Jahre

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze BMW Seria 7 40 Jahre
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 Iulie 2017