BMW a vopsit un X6 in cel mai negru negru din lume. Uite-l aici cum arata pe viu

BMW a vopsit un X6 in cel mai negru negru din lume. Uite-l aici cum arata pe viu
  • BMW a vopsit un X6 in cel mai negru negru din lume
  • Este vorba despre nuanta Vantablack de la Surrey NanoSystems
  • Automobilul in cauza va debuta public la Frankfurt
Distribuie pe Facebook

Un X6 de ultima generatie a fost vopsit de BMW in cel mai negru negru din lume. Ce a iesit, vedem chiar in urmatorul material video.

BMW continua promovarea noului X6 cu o campanie extrem de interesanta. Discutam despre vopsirea unui exemplar in cel mai negru negru din lume.

Creat cu ajutorul britanicilor de la Surrey NanoSystems, inventatorii tehnologiei Vantablack, automobilul respectiv este unic in lume. Suna bine, nu-i asa?

"In trecut am refuzat numeroase cereri din partea a diferiti constructori auto". "Am folosit BMW X6 si designul sau expresiv unic pentru a pune ideea in aplicare".

Totodata, fondatorul companiei a mai declarat, cu privirile la rezultatul final, ca "asteptarile noastre au fost depasite" Masina "arata absolut fantastic".

Pentru un efect si mai dramatic, singurul BMW X6 vopsit in cel mai negru negru din lume a fost echipat cu grila optionala Iconic Glow. Grila iluminata, pe scurt.

Ajunsi la final, nu ne mai ramane decat un singur lucru de precizat. Exemplarul in cauza va debuta public peste doar cateva zile, cu ocazia salonului de la Frankfurt.

In ceea ce priveste modelul "normal", noul BMW X6 poate fi deja comandat in Germania. Potrivit configuratorului oficial, preturile pleaca de la 75.850 euro.

Versiunea de baza ofera un motor diesel de 265 CP, cuplat la o cutie automata si un sistem de tractiune integrala. Astfel, sprintul 0 - 100 km/h dureaza 6.5 secunde.

La polul opus regasim varianta BMW X6 M50i. Disponibila de la 99.000 de euro, aceasta propune un benzinar V8 bi-turbo de 4.4 litri si 530 de cai putere.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 3 Septembrie 2019