BMW anunta doua noi SUV-uri, inclusiv mult anticipatul X7

BMW anunta doua noi SUV-uri, inclusiv mult anticipatul X7
  • BMW a confirmat oficial lansarea mult anticipatului X7
  • SUV-ul cu sapte locuri ar putea sosi pe piata abia in 2017
  • Bavarezii vor oferi si o versiune hibrid a noului X5
Distribuie pe Facebook

Oficialii BMW au sustinut in cursul zilei de ieri o conferinta de presa in cadrul careia au anuntat ca marca bavareza va lansa pe piata, in urmatoarea perioada de timp, doua noi SUV-uri.

Inaugurata in urma cu aproximativ un deceniu si jumatate, odata cu introducerea primei generatii a SUV-ului X5, familia de modele BMW X numara in prezent nu mai putin de cinci membri. Bavarezii nu se opresc insa aici, oficialii companiei de automobile din Munchen anuntand in cursul zilei de ieri lansarea unui nou Sport Utility Vehicle.

Mult anticipatul BMW X7, caci despre el este vorba, va fi construit exclusiv in Statele Unite ale Americii, la fabrica din orasul Spartanburg, Carolina de Sud. Oficialii bavarezi nu au oferit, din pacate, si alte informatii cu privire la cel de-al saselea membru al familiei de SUV-uri BMW X, insa exista numeroase zvonuri care afirma ca viitorul rival al germanului Mercedes GL-Class se va bucura de aceeasi platforma precum urmatoarele generatii ale modelelor Seria 5, respectiv Seria 7.

Tot cu ocazia conferintei de presa din cursul zilei de ieri, bavarezii de la BMW au confirmat si o versiune plug-in hybrid a noului X5. Anticipat de conceptul BMW X5 eDrive, dezvaluit in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din toamna anului trecut, SUV-ul din Munchen "dotat" cu propulsie alternativa ar putea fi oferit in compania unui tren de rulare ce combina un motor TwinPower Turbo in patru cilindri cu unul electric pentru un maximum de eficienta.

In ceea ce priveste data lansarii, versiunea de productie a conceptului hibrid BMW X5 eDrive va sosi pe piata in "viitorul apropiat", dupa cum afirma chiar oficialii oficialii companiei germane de automobile. Cat despre mult anticipatul BMW X7, SUV-ul bavrarezilor cu sapte locuri nu va ajunge in showroom-uri, cel mai probabil, inainte de anul 2017.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 29 Martie 2014