BMW crede ca noul X6 arata mult mai bine decat Audi Q8 si publica aceste imagini ca sa ne demonstreze ca nu se insala

BMW crede ca noul X6 arata mult mai bine decat Audi Q8 si publica aceste imagini ca sa ne demonstreze ca nu se insala
  • BMW publica peste 100 de fotografii proaspete cu noul X6
  • SUV-ul cu alura de Coupe pleaca in Romania de la aproape 75.000 de euro
  • Modelul de baza ofera un motor diesel cu 265 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Cea de-a treia generatie a modelului care a inventat clasa SUV-urilor cu alura de Coupe porneste in Romania de la aproape 75.000 de euro.

Dezvelit oficial in urma cu mai bine de trei luni si jumatate, chiar in vara acestui an, noul BMW X6 revine astazi sub lumina reflectoarelor. Cea de-a treia generatie a modelului care a inventat clasa SUV-urilor cu alura de Coupe a primit de curand o galerie foto cu peste 100 de fotografii.

Inainte insa de a ne bucura de cadrele proaspete de la interiorul, dar si exteriorul automobilului ce activeaza in prezent intr-un segment care mai cuprinde produse precum Audi Q8, Mercedes GLE Coupe sau Porsche Cayenne Coupe...

... ei bine, tinem sa reamintim ca preturile pornesc, cel putin pe piata din Romania, de la aproape 75.000 de euro. Cu mentiunea ca versiunea de baza gazduieste in compartimentul motor o unitate diesel cu sase cilindri in linie si capacitatea de trei litri, care dezvolta 265 de cai putere.

Pentru aproximativ 1.500 de euro in plus, cumparatorii noului BMW X6 au la dispozitie un benzinar cu caracteristici similare - sase cilindri in linie si capacitatea de trei litri - dar care produce 340 CP, potrivit fisei cu specificatii tehnice.

La 95.676 de euro, cea de-a treia generatie a modelului care a inventat clasa SUV-urilor cu alura de Coupe ofera singurul propulsor diesel cu patru turbine din lume. Daca mai era nevoie de precizat, varianta M50d pune la bataie nici mai mult, nici mai putin de 400 de cai putere.

Urmeaza pe lista benzinarul M50i, configuratie care aduce un V8 de 4.4 litri si 530 CP sub capota automobilului ce activeaza in prezent intr-un segment care mai include nume ca Audi Q8, Mercedes GLE Coupe si Porsche Cayenne Coupe.

Noul BMW X6 - Galerie Foto

Noul BMW X6 - Galerie Foto

Noul BMW X6 - Galerie Foto

Noul BMW X6 - Galerie Foto

Noul BMW X6 - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (102) Poze Noul BMW X6 - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 1 Noiembrie 2019