BMW demareaza productia noului M2 Coupe

BMW demareaza productia noului M2 Coupe
  • BMW a demarat productia noului M2 Coupe
  • Modelul bavarez ofera 370 CP dintr-un 3.0 turbo
  • Sprintul 0-100 km/h dureaza 4.3 secunde
Distribuie pe Facebook

Modelul bavarez de inalta performanta va fi construit la fabrica marcii din Leipzig, alaturi de celelalte versiuni de caroserie ale gamei Seria 2.

Lansat cu surle si trambite chiar la inceputul saptamanii trecute, noul BMW M2 Coupe se bucura de serviciile unui propulsor turbo cu sase cilindri in linie si capacitate de trei litri.

370 de cai putere si 500 de Newton-Metri numara valorile maxime livrate puntii spate, clientii avand la dispozitie doua optiuni diferite atunci cand vine vorba despre transmisie.

Astfel, atunci cand se opteaza pentru transmisia manuala cu sase trepte de viteza oferita in standard, acceleratia de la 0 la 100 km/h dureaza aproximativ 4.5 secunde.

Bifeaza cutia automata cu sapte trepte si dublu ambreiaj oferita in mod optional, iar timpul necesar realizarii aceleiasi performante coboara cu 0.2 secunde.

BMW M2 Coupe pe linia de productie

In schimb, viteza maxima ramane limitata la 250 de kilometri pe ora indiferent ca ai mers pe versiunea cu trei pedale sau varianta cu (doua) padele.

Alte detalii de ordin tehnic includ suspensie sport din aluminiu, sistem de franare echipat cu discuri de dimensiuni generoase, dar si un diferential activ.

Pe plan estetic, noul BMW M2 Coupe ne intampina cu spoilere fata / spate agresiv stilizate, plus aripi laterale proeminente si jante din aliaj in cinci spite duble.

Dupa cum precizam si anterior, meniul interior propune si el numeroase elemente sinonime cu sportivitatea absoluta, precum insertiile de Alcantara sau accentele de carbon.

Informatiile oficiale cu privire la proaspat lansatul automobilul bavarez de performanta se opresc pentru moment, la astfel ca pretul sau de achizitie ramane in continuare un mare mister.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 Octombrie 2015