BMW dezvaluie editia speciala X6 M Design

BMW dezvaluie editia speciala X6 M Design
  • BMW dezvaluie noul X6 M Design Edition
  • Modelul va fi fabricat in 100 de unitati
  • Propulsia este asigurata de un V8 twin-turbo
Distribuie pe Facebook

Bavarezii de la BMW au dezvaluit in cursul acestei dimineti noul X6 M Design Edition, un automobil ce ofera atat numeroase accesorii exterioare M Performance, cat si un interior imbracat in piele in doua culori.

Urmand a fi construit intr-o editie limitata la numai 100 de exemplare, noul BMW X6 M Design se remarca in special prin stickerele aplicate capotei motorului, spoilerelor fata / spate si portierelor laterale, stickere ce intruchipeaza culorile caracteristice diviziei BMW M GmbH. De asemenea, cei mai atenti la detalii nu vor rata nici accentele de fibra de carbon regasite atat la nivelul prelungirii spoilerului fata, cat si la nivelul eleronului subtil atasat portbagajului, lista cu atractii principale continuand cu grila radiatorului, respectiv difuzorul spate finisate in negru si jantele din aliaj pe 21 inci.

BMW X6 M Design Edition

In ceea ce priveste aspectul sau interior, noua editie BMW X6 M Design se poate lauda in primul rand prin plansa de bord imbracata intr-o combinatie de piele neagra, plus rosu Mugello, combinatie pe care o mai intalnim si la nivelul scaunelor. De asemenea, nu lipsesc din meniul interior nici cusaturile contrastante realizate cu ata rosie, lista cu detalii remarcabile incheindu-se in cele din urma cu ornamentele realizate din lemn Piano Black si placuta care sa-ti (re)aminteasca intotdeauna cat despecial este automobilul pe care il conduci.

BMW X6 M Design Edition

Informatiile oficiale cu privire la motorizarea regasita la datorie lipsesc cu desavarsire si acest moment, drept pentru care suspectam ca noua editie BMW X6 M Design se bucura de prezenta aceluiasi V8 twin-turbo de 4.4 litri ce propulseaza si versiunea standard. In cazul in care asa arata adevarul, atunci viitorii cumparatori vor avea la dispozitie nu mai putin de 555 cai putere si 680 Newton-Metri, cifre arhisuficiente atat pentru o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 4.7 secunde, cat si pentru o viteza maxima limitata la 250 kilometri pe ora.

BMW X6 M Design Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze BMW X6 M Design Edition
mai multe