BMW ofera solutia unui M4 mai rapid

BMW ofera solutia unui M4 mai rapid
  • BMW anunta un pachet Competition pentru modelele M3 si M4
  • Optiunea cu pricina aduce un plus de 19 cai putere
  • Numeroase imbunatatiri ne intampina si la nivelul sasiului
Distribuie pe Facebook

Se numeste Competition Package si este disponibila inclusiv pentru posesorii ultimei generatii a modelului M3.

Incepand cu primavara acestui an, clientii modelelor BMW M3 si M4 vor avea la dispozitie o noua solutie pentru un surplus de performanta.

Vorbim, bineinteles, despre pachetul Competition oferit de marca bavareza, care creste puterea maxima a motorului bi-turbo de trei litri cu 19 CP, pana la un total de 450 CP.

Timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h coboara, in schimb, cu 0.1 secunde, astfel ca cele doua modele bavareze reusesc sa duca acum la bun sfarsit misiunea respectiva in 4.2 secunde.

BMW M4 Competition PackageBMW M4 Competition Package

Asta, bineinteles, in cazul in care clientul a ramas la cutia manuala din dotarea standard. Nu de alta, dar versiunea DCT sprinteaza de la 0 la 62 mile pe ora in fix patru secunde.

Exceptie de la aceasta regula face varianta Convertible, care are nevoie de 4.5, respectiv 4.3 secunde pentru a rezolva ecuatia cu pricina.

Lasam insa in urma insiruirea de cifre, numere si valori si mergem mai departe, acelasi pachet Competition pentru BMW M3 si M4 aducand cateva modificari inclusiv la nivelul suspensiei sport.

Reconfigurate au fost, de asemenea, si diferentialul activ, controlul dinamic de stabilitate (DSC) sau cele trei moduri de rulare - cunoscute sub numele de Comfort, Sport si Sport+.

Noua optiune de performanta oferita de marca bavareza anunta in cele din urma si o pereche de jante din aliaj pe 20 inch, respectiv un sistem de evacuare ce se incheie cu patru tips-uri finisate intr-o nuanta cromata de negru.

De culoare neagra sunt acum si detaliile de la nivelul caroseriei, in timp ce interiorul se lauda cu noi scaune sport si centuri decorate cu tricolorul M.

BMW M4 Competition Package

BMW M4 Competition Package

BMW M4 Competition Package

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze BMW M4 Competition Package
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Ianuarie 2016