BMW Select - mereu cel mai nou automobil, cu rata redusa la jumatate

BMW Select - mereu cel mai nou automobil, cu rata redusa la jumatate
De la 1 decembrie, BMW Select - o noua abordare pe piata de leasing. Noul BMW Seria 1 acum cu o rata lunara incepand de la numai 199 Euro prin BMW Select. "Serviciile de finantare pot fi motorul de crestere a vanzarilor in 2012", Marco Schulz, Director General BMW Group Romania.
Distribuie pe Facebook
De la 1 decembrie debuteaza BMW Select, cel mai nou serviciu oferit de BMW Financial Services. Premiera este reprezentata de un nou mecanism de finantare, care vine cu o rata redusa cu pana la 50% si oportunitatea achizitiei unui nou automobil la finalul perioadei de finantare. BMW Select, alaturi de deja consacratul produs "Finantare cu dobanda incepand de la 0%" oferit de BMW Financial Services, poate fi astfel unul din cele mai importante motoare de crestere BMW in 2012. Este una din cele mai importante noutati ale acestui an pentru BMW Group Romania, produsul venind in contextul unei piete tot mai atente, dincolo de pret, la costurile reale de utilizare si calitatea serviciilor oferite.
BMW Select este un produs de leasing financiar care ofera oportunitatea de a achizitiona un automobil BMW pentru o rata cu aproximativ 50% mai mica decat o solutie de finantare obisnuita, in conditiile unei perioade de finantare de 3 ani si a unui avans de minim 20%. In plus, pe toata durata contractului, clientul beneficiaza de extinderea perioadei de garantie si "Gap Insurance" (o formula de asigurare care acopera, in caz de dauna totala, diferenta intre pretul initial si valoarea asigurata de polita CASCO).
De exemplu, noul BMW Seria 1 116i poate fi achizitionat cu o rata lunara de 199 Euro (fara TVA si asigurare CASCO), pentru un avans 35%.

O rata deosebit de avantajoasa este obtinuta printr-o valoare reziduala de pana la 45%. Important, in premiera in Romania, la finalul perioadei de finantare, clientul poate opta pentru schimbarea automobilului finantat cu unul nou prin predarea celui utilizat (ceea ce presupune inchiderea contractului de leasing initial) si semnarea unui nou contract de finantare.

"BMW Select deschide un nou segment in piata de finantare. Clientul poate beneficia de un automobil nou o data la trei si, in acelasi timp, de o rata cu aproximativ 50% mai mica fata de cea platita in cazul produselor standard de leasing financiar," a explicat Stefan Pricop, Country Manager BMW Financial Services Romania.
BMW Select vine sa completeze oferta BMW Financial Services. Cel mai apreciat produs din portofoliul actual este "Finantare cu dobanda incepand de la 0%". In ultimii patru ani, ponderea vanzarilor in leasing a crescut constant, ajungand de la 50% in 2008 la 76% in 2011 (evaluare pentru intervalul ianuarie-octombrie). In acelasi timp, cota de piata a BMW Financial Services din totalul vanzarilor marcii a crescut de la 35% in 2008, la 57% in 2011. In prezent, pana la doua din trei automobile cumparate sunt achizitionate prin BMW Financial Services.

"Prin BMW Select vrem sa ajutam clientii sa beneficieze de o masina noua la fiecare trei ani. In acelasi timp vrem sa aducem in prim plan costurile lunare de utilizare. Suntem o marca emotionala care vorbeste despre placerea de a conduce, dar avem si toate argumentele pentru a fi alegerea rationala numarul 1 in segmentul premium: eficienta <> prin BMW EfficientDynamics, cele mai reduse costuri de intretinere prin Basic Service Inclusive in standard pentru toate modelele BMW si, bineinteles, cele mai inovative servicii de finantare" , a explicat Marco Schulz, Director General BMW Group Romania. "Avem toate perspectivele sa incheiem pentru al doilea an consecutiv pe primul loc in segmentul premium. In 2012 vrem sa ne intarim pozitia de leader si serviciile de finantare pot fi motorul de crestere", a concluzionat Schulz.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 30 Noiembrie 2011